GUY EĞİTİM SÜRECİ
-
arkadaşlar eğitim İstanbul harici iller için ne zaman olur? tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? ona göre ev tutacağız ya da idareten 2 3 kişi birlikte eve çıkıp eğitimden sonra ayrılacağız. lütfen bilgi verir misiniz? işe başladıktan sonra 2 3 gibi sürede eğitim olur mu
-
Arkadaş ankara dışında nerdeyse çoğunluk göreve basladı egitim sürecini düsünür hale geldi ankara ikametli arkadaslarda bizim sorusturma basladı mı polis gelecek mi artık yeni ilana kadar insallah göreve baslarız nedir bu ankara nın durumu sınavları ayrı yüksek kapatır sorusturması ayrı uzun sürer...
-
@nameless Hocam ben de Ankaralıyım başka bi ili kazandım hala aramadılar ama kiralar çok yüksek. Eğitim yakın zamanda olursa en azından yurt apart falan bi süre idare edip sonra eğitimden gelince eve çıkayım diyorum. Ama kimse bilmiyor ses yok. Ankara dışındakiler gitti başladı bizi hala aramadılar emniyet açmıyor telefonu eğitim belirsiz. Herşey dert
-
Egitim icin ankarayi arayinca ne zaman olacagi hakkinda haber veriyolarmis isterseniz arayin
-
@2516 açan yok hocam
-
@bdbd istanbul dısında iliniz ve kiralar yüksek dediginize gore kazandiginiz il büyük ve alımı az olmayan bir il sanırım bu durumda egitim tarihini ögrenseniz bile cok alımlı illerde part part gonderiyorlar bildigim kadariyla ondan yine sizin ne zaman gideceginizi ogrenmeniz zor gibi bu durumu ik a sorsanız sanki daha yardımcı olurlar..sorusturmalar bitmeden egitim tarihlerini vermeleri de iyiymis ogrenen arkadaslar bize de yazarsa seviniriz
-
@nameless yeni gördüm hocam mesajınızı. ben kocaelini kazandım ankarada ikamet ediyiroum. eigitm hemen olcaksa idareten bi yurt apart tutup eğitimden sonra ev kiralayayım diye düşündüm de eğitimin ne zaman olacağını öğrenmek imkansız galiba. bir de Tekirdağlı bir arkadaşım var o da aramalarını bekliyor ve o da benim gibi eğitimi merak ediyor. gören bilen bi yardımcı oluverse çok hayra girer
-
@bdbd Tekirdağlı dediğim oraya atanan. onun da ikametgahı ankara