Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • yeniden atanma

H

ben 2017/5 ATAMASI ile anestezi teklikerligine yerlestim 4+2 sistemi ile...
      2018 kpss sinavina girdim bu yeni puanla tercih yapabilirmiyim istifa etme bekleme zorunlulugum varmidir

KPSS SAĞLIK
    • Bipolar bozukluk

M

Arkadaşlar merhaba bipolar bozukluğu olan bir arkadaşım kpss a sınavina hazırlandı ve 85 puan aldı. 70 üstü ydssi de var. Bipolar bozukluk memuriyete atanmasına engel çıkarır mi?

KPSS SAĞLIK
    • İstanbulda Çocuk Gelişimi Uzmanı çalıştıran devlet ve özel hastane var mı

B

İstanbulda Çocuk Gelişimi Uzmanı çalıştıran devlet/özel hastane var mı

KPSS SAĞLIK
    • Çocuk gelişimi kpss

Ş

Çocuk gelişimi bölümü lisans mezunları hangi kpss turune girecek bilgilendirebilir misiniz?

KPSS SAĞLIK
    • Fizyoterapi

H

Merhabalar bn fizyoterapi bölümü 1.sınıf öğrencisiyim gerek bölüm hocalarımız gerekse çevremdekiler iş imkanı olmadığını söylüyorlar bende hemşirelik bölümüne geçiş yapmayı düşünüyorum ama 4 yıl sonra hemşirelik atamaları nasıl olur bi bilgim yok bana fizyoterapi bölümü iş imkanları hakkında bilgi verirmisiniz ve sizce hemşirelik bölümüne geçiş yapmalı miyim?

KPSS SAĞLIK
    • Sağlık Atamaları Hakkında

E

Merhaba, önümüzdeki ilk sağlık ataması ne zaman acaba ?

KPSS SAĞLIK
    • Akdeniz üni 319 personel alımı

V

arkadaşlar akdeniz unu sosyal çalışmaci başvuru yapan var mi .83.7 ile başvurdum?

KPSS SAĞLIK
    • Sağlık Yönetimi mezunları mağdur! Tercihiniyap.net Yardım!

Y

Türkiye'nin hemen hemen tüm üniversitelerinde bulunan ve son yıllarda mezun sayısı giderek artan sağlık yönetimi, sağlık kurumları işletmeciliği, sağlık idaresi lisans bölümü mezun sayısı 10 000 e yaklaşmıştır. Sağlık bakanlığında liyakat gözetilmeksizin ve farklı bölümlerden yapılan alımların kpss puanıyla bu bölümden yapılması ve daha fazla kadro açılması için haber yaparak desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen duyarlı olunuz sayın tercihiniyap.net yöneticileri!

KPSS SAĞLIK
    • sağlık bakanlığı işçi alımı

Z

sağlık bakanlığı işçi alımında 4001 olma ihtimali var mı
      saolun

KPSS SAĞLIK
    • 2018 kpss sağlık alımları ne zaman olucak?

Y

Arkadaşlar 87.8 ile diyarbakır merkeze atanma şansım nedir? Ve 2018in ilk ataması ne zaman olur bilgisi fikri olan?

KPSS SAĞLIK
    • Sağlık Bakanlığı KPSS 2017/5 Sözleşmeli Personel Alımı

Antimülakat

KPSS 2017/5 Sağlık Bakanlığı'na atanacak 12.500 Sözleşmeli personel alımında, en çok kadro lisans mezunlarına ayrıldı. Toplamda 7.683 kişilik kadronun lisans mezunlarına ayrıldığı alımda, önlisans mezunlarına 3.964 ve ortaöğretim mezunlarına da 853 kişilik kadro ayrıldı. Lisans, önlisans ve ortaöğretim düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının bulunduğu " KPSS-2017/5 Tercih Kılavuzu " ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayınlandı. Tercih işleminde bulunacak arkadaşlarımızın konu ile ilgili sormak istedikleri için bu platformu oluşturduk.

KPSS SAĞLIK
    • peki ya psikoloji, kafa sağlığı?

F

başlık tam 'sigara yaktırmalık' bi başlık olsa da nasıl, ne tür yöntemlerle koruyorsunuz kpss sürecinde ruh sağlığınızı?

KPSS SAĞLIK
    • Siralama

K

Kardesim ortaogretimde 84. puanla 196 siralamaya sahip tibbi laboratuvarda bi yanlislik olmasin ?

KPSS SAĞLIK

2018 kpss sağlık alımları ne zaman olucak?

KPSS SAĞLIK
    2
    6
    2740
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Y
      ygygyg Son düzenleyen:

Arkadaşlar 87.8 ile diyarbakır merkeze atanma şansım nedir? Ve 2018in ilk ataması ne zaman olur bilgisi fikri olan?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Antimülakat
        Antimülakat Son düzenleyen:

verilen en yüksek kadro sağlık bakanlığına oldu. Çok yüksek sayıda alıma çıkacağı aşikar. Mezun olduğunuz bölüm nedir?

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Y
          ygygyg @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat kız kardeşim için bu sorular kendisi lise mezunu hemşire

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Antimülakat
            Antimülakat @ygygyg Son düzenleyen:

@ygygyg muhtemelen atanır hocam. Atama sayısı konusunda 10 bin üstü konuşuluyor. Büyük bölümü de hemşire kadrosuna ayrılacaktır.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Y
              ygygyg @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat sıralaması 475 sayin hocam doğuya daha çok kadro acilcagini düşünüyoruz diyarbakır nüfusu da doğuda yüksek olan bir yer şansımızı orda denicez umudumuz yüksek diyosunuz yani

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • Antimülakat
                Antimülakat @ygygyg Son düzenleyen:

@ygygyg hocam kadro sayısı önemli dediğim gibi hemşire kadrosunun yüksek geleceğini düşünüyoruz. Çok düşük sayıda gelmez ise atanacaktır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • 1 / 1
                • İlk ileti
                  Son ileti
                Tercihini Yap | Devlet Kredileri