-
ben 2017/5 ATAMASI ile anestezi teklikerligine yerlestim 4+2 sistemi ile...
2018 kpss sinavina girdim bu yeni puanla tercih yapabilirmiyim istifa etme bekleme zorunlulugum varmidir -
Arkadaşlar merhaba bipolar bozukluğu olan bir arkadaşım kpss a sınavina hazırlandı ve 85 puan aldı. 70 üstü ydssi de var. Bipolar bozukluk memuriyete atanmasına engel çıkarır mi?
-
İstanbulda Çocuk Gelişimi Uzmanı çalıştıran devlet/özel hastane var mı
-
Çocuk gelişimi bölümü lisans mezunları hangi kpss turune girecek bilgilendirebilir misiniz?
-
Merhabalar bn fizyoterapi bölümü 1.sınıf öğrencisiyim gerek bölüm hocalarımız gerekse çevremdekiler iş imkanı olmadığını söylüyorlar bende hemşirelik bölümüne geçiş yapmayı düşünüyorum ama 4 yıl sonra hemşirelik atamaları nasıl olur bi bilgim yok bana fizyoterapi bölümü iş imkanları hakkında bilgi verirmisiniz ve sizce hemşirelik bölümüne geçiş yapmalı miyim?
-
Merhaba, önümüzdeki ilk sağlık ataması ne zaman acaba ?
-
arkadaşlar akdeniz unu sosyal çalışmaci başvuru yapan var mi .83.7 ile başvurdum?
-
Türkiye'nin hemen hemen tüm üniversitelerinde bulunan ve son yıllarda mezun sayısı giderek artan sağlık yönetimi, sağlık kurumları işletmeciliği, sağlık idaresi lisans bölümü mezun sayısı 10 000 e yaklaşmıştır. Sağlık bakanlığında liyakat gözetilmeksizin ve farklı bölümlerden yapılan alımların kpss puanıyla bu bölümden yapılması ve daha fazla kadro açılması için haber yaparak desteklerinizi bekliyoruz. Lütfen duyarlı olunuz sayın tercihiniyap.net yöneticileri!
-
sağlık bakanlığı işçi alımında 4001 olma ihtimali var mı
saolun -
Arkadaşlar 87.8 ile diyarbakır merkeze atanma şansım nedir? Ve 2018in ilk ataması ne zaman olur bilgisi fikri olan?
-
KPSS 2017/5 Sağlık Bakanlığı'na atanacak 12.500 Sözleşmeli personel alımında, en çok kadro lisans mezunlarına ayrıldı. Toplamda 7.683 kişilik kadronun lisans mezunlarına ayrıldığı alımda, önlisans mezunlarına 3.964 ve ortaöğretim mezunlarına da 853 kişilik kadro ayrıldı. Lisans, önlisans ve ortaöğretim düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli sağlık personeli pozisyonlarının bulunduğu " KPSS-2017/5 Tercih Kılavuzu " ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayınlandı. Tercih işleminde bulunacak arkadaşlarımızın konu ile ilgili sormak istedikleri için bu platformu oluşturduk.
-
başlık tam 'sigara yaktırmalık' bi başlık olsa da nasıl, ne tür yöntemlerle koruyorsunuz kpss sürecinde ruh sağlığınızı?
2018 kpss sağlık alımları ne zaman olucak?
-
Arkadaşlar 87.8 ile diyarbakır merkeze atanma şansım nedir? Ve 2018in ilk ataması ne zaman olur bilgisi fikri olan?
-
verilen en yüksek kadro sağlık bakanlığına oldu. Çok yüksek sayıda alıma çıkacağı aşikar. Mezun olduğunuz bölüm nedir?
-
@antimülakat kız kardeşim için bu sorular kendisi lise mezunu hemşire
-
@ygygyg muhtemelen atanır hocam. Atama sayısı konusunda 10 bin üstü konuşuluyor. Büyük bölümü de hemşire kadrosuna ayrılacaktır.
-
@antimülakat sıralaması 475 sayin hocam doğuya daha çok kadro acilcagini düşünüyoruz diyarbakır nüfusu da doğuda yüksek olan bir yer şansımızı orda denicez umudumuz yüksek diyosunuz yani
-
@ygygyg hocam kadro sayısı önemli dediğim gibi hemşire kadrosunun yüksek geleceğini düşünüyoruz. Çok düşük sayıda gelmez ise atanacaktır.