Ufak tefek cinayetler
-
@maliyeciniz her bölümde birden fazla var ustelik iyi oyuncular iyi hikaye olmasa hic izlenmezdi. Başlığı açan arkadasa da tesekkurler burası kafa dağıtma alanımiz olir artik
-
@merve1-2 Zaten her hafta uzun metrajlı film çeker gibi 120 dakikalık bölüm çekeceğiz diye mantık sınırlarını bayağı bir zorluyorlar. Kötünün iyisi olarak takip ediyorum ben de. Hataların çoğu fark ediliyor, bazı meseleler oldu bittiye getiriliyor ama kemer olayı gözümden kaçmış. İyi yakalamışsınız.
-
@cinnamon ''Yerli dizi yersiz uzun'' diye bir slogan vardı harbiden öyle dizi uzadıkça saçmalaşıyor.
-
O değilde dizi de oynayan oyuncularda hep önceki dizilerde başrol seviyesinde oynayan oyuncular. Dizi oyuncularının epey bi maliyeti oluyordur.
-
@hgrotius Evet maalesef. Oyuncular da bundan şikayetçi ama piyasa şartları işte.
Yabancı diziler gibi 40 dakika yapacaksın her anı dolu dolu geçecek.
Böylelikle seyirci uzun uzun manasız bakışmalara, oyuncuların canlı yayındaymış gibi günlük hayattaki her hareketine maruz kalmamış olacak.E bir de bir dizi için ekran başında 3.5 saatimiz heba olmayacak.
-
Eşim yüzünden mecburiyetten müdavimi olduğum dizi hoşuma da gidiyor açıkçası
-
Dizinin tüm kadınlarını inanılmaz şık giydiriyorlar defile izliyorum gibi geliyor bazen.
-
@burcuburcu evet ya styling çok çok iyi
-
@burcuburcu Lüks hayatlar, pırıltılı yaşamlar. O da ayrı bi keyif veriyor. Yalnız oyuncular açısından sıkıntı olabiliyor bazen.
Düşünsene sette sürekli Mercedes’e biniyorsun, çıkışta eve Metrobüsle dönüyorsun :))
-
Merve’den korkuyom yeminle nasıl bir kadın bu
-
Bunu yapmamalıydınız sayın hocam yakışmadı
-
O değilde kadın dizisini izlemek istemeyip, sonuna kadar merakla izleyen erkekler ordusu reytingleri arttırıyor.
-
Ben dün sonuna kadar dayanamayıp uyudum, ne oldu sonunda aceba
-
@hgrotius her zaman ki gibi tam olay çözülüyor dediğimiz sırada çözüm haftaya kaldı.
-
Dün misafir vardı izleyemedim, çok olaylı bir bölüm olmuş diyolar.
-
@burcuburcu Bölümün maşallahı vardı gayet hareketli ve güzeldi
-
@burcuburcu Hocam efsane bir bölümdü. Ekşi sözlükte şey yazmışlardı Bihter neyi itiraf edecek Firdevs Hanım gerginliği vardı)
-
Dünkü bölüm harikaydı Aslıhan Gürbüz müthiş oynuyor
-
O değilde kadın dizisi iyice kabak tadı vermeye başladı. Her hafta, bu hafta her şey ortaya çıkıyor mantığıyla dizi mi çekilir. Valla ben izlemedim hep hanımdan
-
Yalnız Ufak Tefek Cinayetler'i yeni izlemeye başlayıp da gözü gerçek manada cinayet arayan bir güruh var. E alıştı millet.