Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
Arkadaşlar telefonlarınıza mesaj geldi mi sizin ? Ben vodafonu arayıp reklam msjlarını kapattırdım. Eğer size duyuru olarak sma geldiyse arayıp geri açtırayım
-
@dumi gelmedi hocam
-
Arkadaşlar şube diye kimsede yazmıyor değil mi?
-
Uzman yardımcılığında başarısız olanlarda yedek veya servis görevlisi teklifi ile ilgili bir şey yazan var mı? Diğer sayfada bulamadım bunun cevabını.Ona göre aramalarını veya mail atmalarını bekleyelim azıcık da oradan umut edelim
-
@işletmezunu aynısını ben soracaktım şimdi..1000 alım varken bize de teklif gelir mi acaba?ya da sonuc belgesinde servis görevlsi basarılı yazan var mı ses verin arkadaslar
-
@ozge7316 Valla inşallah öyle bir seçenek sunarlar.İkametgaha göre belki değerlendirebilirler.Yine de yarın bir şeyler olabilir bekleyelim bakalım
-
@falanfilan61 aklımdan geçirip kendime bile söyleyemediğim seyleri dile dökmüşsünüz resmen,ne diyelim vardır bunda da bir hayır..Hem ne demişler 'Nasibin dağın altında da olsa sana isabet edermiş'.
-
@işletmezunu eğitim baslayacak haftaya böyle son ana bırakılmazdı heralde böye birsey
-
@ozge7316 Yani servis görevlisinde yedek diye belirtmişler.Asil kazanıp gitmeyenler de eğitimde belli olur, yedekleri çağırsalar eğitime yine yetişemezler.Bilmem yanlış mı düşünüyorum ama bu dediğime göre bize de bir şans doğabilir.
-
@işletmezunu bilmiyorum hocam dediğiniz gibi olsa keske boşta olmaktan iyidir en azından
-
@ozge7316 bakalım hocam belki bir gün gelir inş bu arada bende direk başarısız yaziyor. Temiz sayfa.
-
@falanfilan bende de öyle
-
a- Hemogram
b- Kan Grubu
c- Odyometri
d- PA Akciğer Grafisi
e- Elektrokardiyografi
f- Görme Kusuru Ölçümü(cihazla)
g- Solunum Fonksiyon
h- Varsa Engelli Sağlık Kurulu raporuBu belgeleri Ankara'da hangi hastaneden temin edebileceğimiz hakkında önerisi olan var mı?
-
@edımsimit Herhangi bir şey yazmadıklarına göre sanırım tüm özel hastanelerden alınabiliyor. Ama ben yarın yine de insan kaynaklarını arayıp soracağım.
Kazanan herkesi tebrik ediyorum. Eğitimde görüşmek üzere.
-
BT ci arkadaşlar böyle buyurabilirler
https:// chat. whatsapp. com /EIcQRvlKquF4O0aCR8mFlP
-
Başarılı bulunan arkadaşlar eğitim yeri herkes için aynı mı yoksa grup şeklinde farklı mı acaba, normalde İstanbul’da bir otelde ayarlanıyor biliyordum ama Antalya da bir otel belirtilmiş , başarılı bulunamayan arkadaşlar nasip böyleymiş diyelim herşey gönlünüzce olsun
-
Eğitimden sonra boşluk olacak mı yoksa ertesi pazartesi iş başı mı?
bilgisi olan yazarsa memnun olurum -
Arkadaşlar istenilen belgeleri oryantasyon eğitiminde otelde bulunan banka personeline mi teslim ediyoruz yoksa daha öncesi genel merkezi götürüp kayıt işlemi mi yapmamız gerekiyor ?
-
@edımsimit İK yı arayıp sordum , hemen iş başı olacakmış .
-
otelden çıkış cuma akşamı mı arkadaşlar?