2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@maças bu tarihler kesin mi bi daha değişme durumu olacak mı diye sordum bu tarihler kesin dedi, değişme nedenini biz bilmiyoruz öyle bilgi geldi tarzında cevap verdi
-
Zubeyde hanım hizmetiçi eğitim enstitüsünde 15 Şubat için rezalet yapıp onu iptal edecek olan var mi mülakat tarihi değişikliği nedeniyle öne çekmek istedim ancak 15 Şubat doluymuş
-
Pardon arkadaşlar yanlış yazmışım 15 şubat için rezervasyon yapıp iptal edecek olan var mi ?? Rezelet bir duruma düştüğümüz için kelimelere yansımış resmen :(((
-
Daha yeni bilgilendirme mesajı atıyorlar o kadar çok şikayet gitti ki mesaj atma gereği duydular
-
Anketi yeniden doldurdum, dikkat edelim ne olur ne olmaz..
-
Ya ucak biletlerini almistik 2 kisilik.versinler paramizi o zaman rezil ettiler bi sinav yapacaklar .
-
Anadolujet promosyonlu bilet almıştım. İptali için aradım. 80₺ye aldığım bilet için 15₺ geri ödeme yapıyorlar. Bi konuşun isterseniz.
-
Bu ülkede personel alımlarını organize edecek aklı başında biri yok mu ya ?
-
Arayin ucak biletlerimizi versinler arkadaslar cope gitti paramiz ya cocuk oyuncagi mi bu zirt pirt tarih mi degisir kim bu ik nin basindaki yaa arayip yanan biletlerimizi talep edelim
-
Ben bi konusabilsem, hem magdur ediliyoruz hem de acmayip mesgule atiyorlar nasil bi duzen nasil bi sistem bu?
-
Eger mulakatlara bi hafta kala tarihleri degistiriyolarsa bilet ucretlerini de odemeyi goze alacaklar olmaz oyle ya
-
@meltem_90 bir hafta bile degil 3 gun kala. Ayip gercekten issiz insanlara
-
@mağdurum emin misiniz
-
Arkadaşlar bu da mülakat bir parçası vurdumduymaz olun
-
Iade edilmio arkadaslar yeni bilet aldik insallah yine bir degisiklik olmaz
-
benimkide 25-26 subat olmus
-
@hazalsule hangi il ?
-
ne ağlamışsınız arkadaş ya bakın sitenin girişinde diyor ki 'başvuru takip süreci' ayrıca başvururken açıklamaları okuduysanız değişiklik yapma hakkını banka saklı tutmakta. ne güzel 2 hafta erken iş sahibi olacaksınız harcayacagınız para 2 günlük yevmiyeniz sadece biraz pozitif yönden bakın
-
Sivas benim ki
-
@hazalsule benim de aynı tarih:)