TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Halkbank Servis Görevlisi

DİĞER
    1
    1
    822
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kayseri Son düzenleyen:

Re: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları

İyi akşamlar arkadaşlar öncelikle kazanan herkese hayırlı olmasını diliyorum.Geçen yıl uzman yrd.mulakatindan elenmistim bende bu yıl servis mulkatina katılmaya hak kazandım yeniden ...Mülakat tecrubemi paylaşmak istedim sizlerle ... Yazılı sınavın açıklanmasından itibaren yaklaşık 15gunde mulkat tarihleri açıklandı ...Tam olarak hatırlamıyorum ama 3-6 ocak arası mulkatlar başlayıp 19ocaktada bitmişti ..yaklaşık iki haftada mulkat sonuçları açıklanmış ve 3gunde istanbylda eğitime alinmisti kazananlar. Mulkat atasehirde ki genel mudurlukte yapılmıştı 5komisyon vardı ve benim girdigim komisyon hiç soru sormamisti sohbet tarzında geçmişti neden bankacılık neden seni alalım daha önce birşey sattinmi tarzında sorulardi gerisi aile den egitimlerinizden vs bahsetmekle geçiyor. Diger 4komisyon alandan ekonomiden vs sorular sormuştu her yerden gelebiliyor sorular ...Banka mulkat öncesi kalınacak oteli genel mud ulaşım için servis vs.herşeyi karşılıyor bu konuda iyi görevli arkadaşlarımız hepsi de çok iyi ve ilgiliydi ... Ayrıca grup mulkati bireysel mulkattan bir gün önce yapıldı kişilik envanteri de yapıldı ...Grup mulkatinda önümüze çeşitli sayılar ürünler bunların getirisi zararları pazar payları konusunda rakamlar verildi buna gore hangisi urerilmeli tarzindaydi 10-15 kişilik oldu gruplar ve kısıtlı sure olduğu için zaten herkes anca bi kere söz alabilip düşüncesini belirtmişti ...burdaki performansta ertesi gün bireysel mülakatta sence nasildi şunu bunu demissin tarzında sorularla karşımıza çıktı...Hepiniz için hayırlısı olsn inşallah ...Kayseri için kazanan arkadaşlar da varsa irtibata gecebiliriz ... Uzun oldu biraz kusura bakmayın kolay gelsin😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • 1 / 1
      • İlk ileti
        Son ileti