TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@lab-tek Hakkınızda hayırlısı olsun inş. Sınav içeriği hakkında bilgi verebilirmisiniz?
-
@hry genel yetenek çoğunluğu matematik ya 60 soru 75 dk lik bir sinav
-
@hry tsk ederim hepimiz hakkında hayırlısı olsun ins.. olur
-
@lab-tek merhaba. Esimde girdi de sinava cok da guZel gecmisti sinavi biraz zordu sinav ama. Mail geldi basarili basarisiz yada puan aciklamasi hic birsey yok. Siz nasil bir mail aldiniz acaba. Lutfen bilgi alisverisinde bulunalim cunku kizilaydan hic bir bilgi alinmiyor
-
@labtekbr merhaba yeni baslamissiniz. Esimde onlina sinav yaptilar. Iyi de gecti ama yedek gibi anladigimiz bir mail geldi. Bundan sonrasi icin surec nasil ialiyor bilmiyorum. Yardimci olurmusunuz
-
@yunus12 benimde online sınavım çok güzel geçti ama bana gelen maildede sınavı kazanamadığım ı üzülerek bildirdiklerini yazmışlar yani sonraki süreç hakkında bilgim yok malesef
-
Merhaba Kızılay da son girilen mülakat Ve kişilik envanter testi gelen oldu mu
-
Sınav sonuçları gelen oldu mu
-
@laborant-eda, içinde söyledi: TURK KIZILAYI PERSONELI
Merhaba Kızılay da son girilen mülakat Ve kişilik envanter testi gelen oldu mu
Online mülakata çağırıldım kişilik testi ve online mülakat nasıl oluyor bilgilendirir misiniz?
-
@laborant-eda gelmedi sizin geldi mi
-
@ersann78 kendinizi tanıtmanızı istiyorlar Ve kısa sorular soruyorlar zor değil ama bilmiyorum sonuçlar nasıl olacak
-
Merhaba mülakata giren oldu mu
-
Merhaba eda hanım bende Pazartesi günü video mülakatı ve kisilik testi yaptım acaba ne zaman dönüş yaparlar
-
Merhaba arkadaslar. Kizilaydan ayrilmis biri olarak merak ettiklerinize cevap verebilirim.
-
@thewhitewolf Merhaba, neden ayrıldınız ?
-
@thewhitewolf
birçok bilgiye ihtiyacimiz var özellik mülakat sonrası olan sure ve kişilik testi sonrası alım süreçleri veya bu işlemlerden sonraki süreç nedir? -
Arkadaşlar ben projede çalıştım 6 ay kadar. 4B sözleşmeli olarak atandığım için kızılaydan ayrıldım. Mulakattan sonra iki ay bekledim ben. En sonunda insan kaynaklarından aradılar, filan pozisyona atamanız yapıldı kabul ediyorsanız filan evraklarla haftaya pazartesi iş başı yapacaksınız. Evet deyip kabul ettim. 6 ay çalışıp ayrıldım.
-
@abbas-musavi bana sözlü mülakat için 1 ay Sonra dönüş oldu
-
@laborant-eda Teşekürler. bir hafta oldu bakalım bekliyorum.
-
Merhaba arkadaslar sizlere merak ettiğim bir sorum olacak bilgisi olan yardımcı olan olur ise sevinirim herkezin işi rast gitsin arkadaslar.
Ben 6 ay önce skyp üzerinden görüşme oldu iki gun snr ankaraya cagrıldım.gayet iyi gecti ikram yemek 15 gün içinde dönüş yaparız denildi gelen cvpta basvuru yaptıgınız teknik pozisyon için değerlendirme sonucunda eğitim ve mesleki bilgileriniz taktir ile karsılandı degerlendirme sonucunda olumlu cvp veremiyoruz diyor. bu asama nedir sansı kaybettik mi mulakat olumsuz mu oldu bir ısık var mı arkadaslar.