TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@aspasha hayırlı olsun öncelikle..Bize bilgi verirseniz çok memnun oluruz
-
24 kasımda mülakata çağrıldım gayet samimi ve sıcak bir ortamda geçti mülakatım.30 aralıkda mail yoluyla mülakat sonucum tebliğ edildi, hazırlamam gereke evraklarla beraber 4 şubat da iş başı yapılacagı söyledi.
Toplamda ilan başvurmamla beraber 3 aylık bir süreç gerçekleşti.
İki kez telefon da mülakat bir kez Ankara merkez mülakat arada istenilen evrakların mailleşmesi derken en son işlem sağlık kontrolü ve il başı şeklinde ilerledi.
Daha önce görüştüğüm personellerin be mülakat sırasında söylenen 2 ile 8 ay arası geri dönüşlerin yapıldığı.
Süreç biraz ağır işliyor. Sosyal haklar mail de detaylıcı anlatılıyor yol yardımı yemek yardımı kıyafet yardımı ve performans primi olarak.
Prim bölgesel hedef doğruştusında eşit olarak KBKP arasında dağıtılıyor.
Yol şubenizden bir vasait ücreti olarak hesaplanıyor yemek standart ücret . -
@aspasha valla bravo 24 kasimdan 30 araliga nasil beklediniz surec cidden uzun surmus. Tekrardan hayirli uğurlu olsun
-
@secil ben basvuru yapar yapmaz surec basladi die otomatik mail geldi iste degerlendirme yapilacak olup sizibaramaktan kutluluk duyacagiz gibi ama otomatik bir mail bu yani bende mesela bolumum disi basvuru yaptigimda banada mail gelmemisti ilk defa flehotomist olark basvurdugimda mail geldi
-
@hemsiremerve o mail banada geldi ayrıca gelen bi mailden bahsediyorsun sandım. Benim sadece cv me bakmışlar başka bir ilerleme yok henüz. Sen Ankara için başvurdum derken Ankara olmasını mı istiyorsun çünkü ben herhangi bir şehir seçeneği görmedim
-
@aspasha bilgiler için teşekkürler.Peki çalışma şekli nasıl yani kurumun yeri nerede ve kan araçlarında kurumlaramı gidilcek acaba bilginiz varmıdır?
-
@secil aynen ankara olmasini istiyorum yanlis yazmisimm.... baska sekilde hic birbhaber yok malesef
-
@hemsiremerve hakkımızda hayırlısı olsun
-
Yeni başlığa
buradan ulaşabilirsiniz. https://forum.tercihiniyap.net/topic/5128/kızılay-personel-alımı-2019