TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@adam-simith mülakat gibi değildi daha çok tanışma diuelim.2. ye çağırırlarsa o mülakat olacakmış.
-
Merhabalar, ben de empatik insan kaynaklarının mülakatına katıldım iki kez ancak uzerinden aylar geçmesine rağmen herhangi bir dönüş alamadım malesef. Benim görüşmemde de Suriye üzerinde durulmuştu, pozisyon bu projede görevlendirmek üzere açılmıştı. Burak bey siz Kızılay tarafından ayrıca aranıp çağırıldığınıza göre herhangi bir alım yapılmamış aylardır öyle değil mi? @bburak
-
@gzd ya öyle ya da yeni ihtiyaç doğdu diye düşünüyorum.
-
2017 Mülakat sonucu işe giren dönüş yapılan arkadaşlar var mı ? Mayıs ayı içinde normalde alımlar gerçekleşmesi lazımdı geçen sene mayıs da olmuştu.Ankaradan da herhangi bir açıklama yapılmıyor süreç devam ediyor deyip bekletiyorlar.Olumlu dönüş olan ve bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok iyi olur
-
2.mülakatta ne gibi soru sordular hocam
-
@yamannhilal turk kızılayına başvurmustum ama geri dönüş olmadı nereden öğrenildi yazılı sınav var mıydı acaba
-
@bburak başvurular internet üzerinden olmuştu ama sonra yazlıya mı girdiniz yoksa direk mülakat mı ?ben de başvurmuştum nerden öğrendiniz mülakata kaldiğinizi acaba
-
Arkadaslar kizilay personeli 4b li mi yoksa baska birseymi statusu nedir yani
-
@aliveli bende kizilaya başvurdum ama maaş hakkında bilgim yok siz nerden biliyorsunuz acaba gerçekten 4binse çok iyi
-
@bburak TURK KIZILAYI PERSONELI içinde söyledi:
@gzd ya öyle ya da yeni ihtiyaç doğdu diye düşünüyorum.
-
@ozlemsahin15 bir kaç arkadaşımız işe başladı ancak maaş ve kadrolar özdeş değil. Mesela afyonda kızılaya ait fabrikada ik personeli olarak başladı 3 bin tl civarı maaş verdiler.
-
Merhabalar. türk kızılayıyla online görüşme yaptıktan sonra ankara mülakatına çağrıldım.mülakat tam olarak Ankara nın neresinde oluyor bana yardımcı olur musunuz esenboğa hava limanından geçeceğim.
-
@yuksell___ bölüm nedir acaba
-
@labtekbr iibf kamu yönetimi mezunuyum. Bi de pedogojik formasyon aldım.
-
@yuksell___ Ben de flebotomist olarak başladım ocak 2 den itibaren umarım uyum sağlarım arkadaşlar
-
Arkadaslar 20 gun once toplum merkesi yoneticiligi icin basvurdum ardindan degerlendirme sureci baslattilar online ingilizce mulakat yaptim sonra kisilik testi gonderdiler ilan yayindan kalkti olumlu olumsuz hicbir donus yapilmadi aradigimda da belirsiz ve sert bir ifadeyle basvurunun bir asamasi bu denildi. Bu surecten gecenler varmi acaba
-
@rul0kat bir gelişme oldu mu Kızılay ile alakalı bir bilgi edinebildin mi
-
@labtekbr malesef hayir
-
@rul0kat referansın aradın mı eğer olumlu ise belli ediyorlar zaten suan bekleyen o kadar çok kişi var ki ama bu ay tüm alımlar yapılacakmış en geç martın 15 ine kadar işe alınacaklar çağrılacakmış öyle duydum
-
Kazanan biri maaş ve ek gelir bilgisi verirse çok seviniriz. 5-6 binin görüldüğüne dair spekülasyonlar, Cem Yılmaz'ın bu kuşku ona yeter esprisi gibi tedirgin bekleyişimiz sürüyor.