TURK KIZILAYI PERSONELI
-
@beray mülakat için mail mi aldiniz yada arandinizmi acaba
-
@sumeyyeee mail aranmadım siz arandınız mi
-
@beray yok ne aradılar ne de mail attılar
-
@beray hakkımızda hayırlısı olur inşallah
-
@beray amin inşallah yine de ne gelişme olursa buraya yazalım
-
@sumeyyeee asıl teklif alan arkadaşlar bizi süreç hakkında bilgilendirebilirsiniz çok duacı oluruz
-
@sumeyyeee @beray burda iletişimde kalalım. Teklif alanların çoğu maalesef forumu terketme eğiliminde olurlar. O yüzden çok bir bilgi alma şansımız kalmıyor. İlanlarin tarihleri sürekli yenileniyor demek ki arayış devam ediyor. Arkadaşlar birde size sormak istediğim kariyer net üzerinden başvurduğunuz Kızılay ilanlarında o ilan size yüzde kaç uyumlu görünüyor yazar mısınız. Orda hesaplama hatası olduğunu düşünüyorum. Kariyer.net ile iletişime geçeceğim.
-
@luyano kesinlikle yanlis bende 26
-
Tahmin ettiğim gibi, bu durum kurumun bizim Özgeçmişimizi görüntüleme olasılığını azaltıyor. Tabi bu durum herkes için geçerli ise bir avantaj kaybı yok ama ben yinede soracağım. Benim basvurularim listelenmis ama görüntüleme yok maalesef.
-
@beray benim daha beter %13 kariyer.net e yazdım cevap gelince paylaşırım.
-
Çok sevinirim
-
@luyano bende %14 gösteriyor çok saçma böyle olması
-
@sumeyyeee @beray kariyer. net yardım masasına yazdım cevap gelince paylaşacağım arkadaşlar. Bol haberli güzel bir gün olsun inşallah
-
Merhaba , İşe Alım uzmanlığıyla alakalı mülakat için geri dönüş alan oldu mu hiç ?
-
Merhaba , İşe Alım Uzmanlığıyla alakalı Mülakat daveti alan oldu mu hiç ?
-
@faruksenoll foruma hoşgeldin. Forumdan takip ettiğim kadarıyla o branşta teklif alan olmadı. Gençlik çalışanı teklifleri oldu. Senin sürecin nedir. Herhangi bir dönüş oldu mu? Hangi şehir için başvuru yapmıştın.
-
@luyano merhaba , Ankara için tercih açılmıştı fakat daha bir geri dönüş alamadım .
-
@sumeyyeee @beray @faruksenoll arkadaşlar kariyer dönüş yaptı gerçekten bir hata varmış duzeltmisler teşekkür ettiler. Benim biraz yüzden yükselmiş. Sizde kontrol eder misiniz. Faruk arkadaşım benim düşüncem genel olarak daha kapsamlı bir dönüş alım başlamadığı yönünde.
-
@luyano dikkatin için teşekkür ederim. Gerçekten düzeltmişler. Alımlar içinde teklif alan arakadaşlar baslamanız icin sizlere dönüş oldumu.
-