@berayberay maalesef bir gelişme yok haberler senden gelecek inşallah.
LUYANO tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: kızılay personel alımı 2019
-
@hemsir33 havaalanından belko Air otobüsüne binerek Kızılay da inin. 400_500 metre yürüme mesafesi ile kuruma ulaşabilirsiniz. Hayırlı olsun.
-
@esra001 referanstan kasıt yeni mezun iseniz hocalarınız çalışıyorsanız yöneticileriniz. Ama maalesef içinde bulunduğumuz zaman koşullarından referans denilince herkes torpil diye düşünüyor. Ben birebir öyle olduğuna çok defa şahit oldum ve bu konuda çok üzgünüm. Kızılay için şahit olmadım ama herkes girenlerin çoğunluğu için torpilin varlığından bahsediyor. Hakkı ile girenler de var tabiki forumda resmen çırpınan arkadaşlarımız. Çok şükür bugün @sariyer arkadaşımizdan da hayırlı haberini aldık. Darısı hakkı ile bekleyenlerin başına.
-
@esra001 referanslar mülakattan sonra aranıyor. Sizden isterler zaten. Görüşme olmadan referans aranmıyor.
-
@sfcrt çalışma saatleri ve yeri konusunda esnek olman bekleniyor. En ufak tereddüt sezerlerse mülakatta elenirsin. En çok üzerinde durdukları konulardan biri bu.
-
RE: Bekçi alımı ilanı 2019
Hocam yaş şartı ile ilgili bir düzenleme yapılacağı öngörülüyordu ancak ses çıkmadı sanırım. Yarın ilan ile birlikte oda netleştir artık.
-
@aspasha çok teşekkür ederim yüreğime su serptigin için. Ben giremesemde en azından torpilsiz hak edenler girsinler.
-
@sariyer benim hiç surecim yok henüz sadece başvuru var. Benim gibi sizin gibi can atan didinen insanların alınmasını istiyorum sadece. Hak yemeden sürecin ilerlemesini istiyorum.
-
Arkadaşlar haftanın ilk günü hiç bir haber yok yine. Bir kişi çıkıp da deseki keşke benim torpilim yoktu arandım, başladım. Bizde umutlansak biraz. Ama sanmamki bu zamanda adamın olmadan böyle bir yere gir. Yüzde bir veya ikidir referansı olmadan giren. Doğal olarakta torpilli arkadaşlar bizim gibi forum kullanmıyorlar ne gerek var ki değil mi? Haberlerin azlığı ondandır.
-
RE: TURK KIZILAYI PERSONELI
@aspasha değerli bilgiler için teşekkür ederiz. 3-4 aylık ilanlar ile ilgili hiç bir haber vs yok dediğin gibi sabır gerekiyor.