@didem hayırlı olsun.
geçen hafta cumartesi yada pazar günü bizimle beraber mi yapıldı sınavınız yoksa daha önce mi? Tahmini ne kadar süre sonra dönüş alınıyor merak ediyorum da bende yabancıdil sınavının yökdil düzeyinde olabileceğini düşünüyorum.
esra001 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: kızılay personel alımı 2019
esra001 tarafından gönderilen son iletiler
-
@ozlemb 5 nisana kadar mülakatlar devam ediyor. duyduğum en son tarih bu.
1 yada birbuçuk ay içerisinde mülakata girenlere dönüş yapılabileceği söyleniyor -
@feyzaa evet kesinlikle, sistemleri sandığımızdan çok farklı işliyor ne yazık ki
Neye göre bir eleme sürecinden geçirildiğimiz devlet sırrı gibi saklanıyor. Büyük hayal kırıklığına uğradımkızılay gibi güvendiğim bir kurum tarafından böylesine can sıkıcıcı bir sürece maruz kalmamız kötü oldu, açıklayıcı ve şeffaf davranmaları gerekir
-
@ozlemb soruya sizi yanlışlıkla tagledim.
Bugünde mülakat daveti alanlar varmış sanırım bize de gelir umarım, inşallah -
@ozlemb bugün içerisinde mi aldınız bilgilendirme mesajını?
-
@feyzaa labaratuar alan sınavı çok etkili mi acaba nasıl geçmişti, kaç netiniz var,benim sınavda labaratuar dışındaki bölümler fena değildi ama son bölüm oldukça kötüydü, herşeyde var bir hayır..
Sorularımı yanıtsız bırakmadığınız için teşekkürler. -
@derca üzücü
neye göre değerlendirme yapıyolar acaba ?
-
@feyzaa aynı bölüm için tek bir mülakat tarihimi veriliyor bilginiz var mı, yeniden mülakata çağrılan olur mu dersiniz ?
-
@esra001 sınav sonucunun olumsuz olmasıyla ilgili geri dönüş alan var mı?
-
@feyzaa Ben başvuru sürecinin sonlarına doğru yapmıştım tercihimi,başvuruyu önce yapmak bi avantaj mı kızılayda?
bide mülakat davetinin tercih edilen çalışma alanıyla bir ilgisi olabilir mi? Öncelik olarak sorulduğu için cevaplamıştım, siz şehir tercihi yapmış mıydınız?