@didem Umarım ikinci görüşmeniz de olumlu geçer. Sorumu yanıtladığınız için çok teşekkür ederim umuyorum bu davranışınız diğer arkadaşlara da örnek olur.
ozlemb. tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: kızılay personel alımı 2019
ozlemb. tarafından gönderilen son iletiler
-
@aristofeneri Maalesef ben de hala beklemedeyim.
-
@ilknr hayırlı olsun hangi ilan için davet aldınız?
-
@tulypa İlk olarak o sayfada paylaşılanlar flebotomist arkadaşların mülakat tarihleri benim merak ettiğim ise KBKP ilanı için mülakat daveti alan arkadaşların görseliydi. Hala neden bu kadar büyük tepki verdiğinizi ve uzun açıklama yapma gereği duyduğunuzu anlayabilmiş değilim. Uzatmanın anlamı yok ve ben anlayacağımı anladım.
-
@tulypa Sadece insanların bilgi paylaşmak adına yaptığı bir şeyi sizden rica ettim. Ben de sizin neden böyle tepki verdiğinizi anlayamadım.
-
@tulypa Flebotomistlik için davet alan bazı arkadaslar kizilay kariyer uzerinden gelen mulakat davetini ismini keserek diger grupta paylasmislardi
-
@tulypa merhaba, size gelen mülakat mailinin görselini bizimle paylaşabilir misiniz?
-
@tulypa Toplu mülakata mı girdiniz? Bazı arkadaşlar birkaç kez mülakata girdiğini söylemişti siz tek mülakata mı girdiniz?
-
@tulypa Mülakat davetini ne zaman ve ne şekilde aldınız? Siz ve davet edilen diğer arkadaşlar hangi şehirden katıldınız? Mülakat hakkında bilgi verebilir misiniz? Çalışacağınız şehir hakkında bilgi verildi mi?