@alya Güzel dilekleriniz için ben de çok teşekkür ederim. Bence üzülmeyin, umutsuz da olmayın. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur. Forumu takip ediyordum sizin yazınızı gördükten sonra üye olup cevap vermek istedim .
tulypa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: kızılay personel alımı 2019
-
@alya Hergün mail adresimi kontrol ediyorum ama henüz daha bi geri dönüş olmadı maalesef
1-3 hafta içerisinde geri dönüş yapıyoruz dediler fakat ben daha salı görüştüğüm ve burdan yazılanlara göre çok da erken bir bildirim beklemiyorum açıkçası
-
@ozlemb O sayfada paylaşılmışsa öğrenmişsinizdir zaten. Ayrıca bana özel gönderilen bir şeyi paylaşmayı uygun bulmuyorum ben. Alya adlı arkadaşın biyologlar için serzenişi üzerine üye olup yardımcı olmak istedim. Size ne yazdığını söylediğim halde ısrarla ekran görüntüsünü istemeniz ilginç geldi bana.
tulypa tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar, bir şeyi merak ediyorum. Birlikte mülakata girdiğiniz insanlarla nasıl tanıştınız da torpili olduğu kadarına öğrendiniz. Yani ben de girdim o mülakata. Bizim birbirimizle iletişim kurmamıza izin vermeden, mülakat odasından kapıya kadar geçirdiler her çıkanı tek tek. Torpilim olan da hiç tanımadığına torpilim var der mi bilemedim. 19 Martta Kocaeli Gölcük ve Değirmendere’den benle mülakata giren arkadaşlar, biliyorum burayı takip ediyorsunuz. Sizleri merak ediyorum. Belki beraber çalışıcaz. Bana özelden mesaj atar mısınız? İş teklifi aldınız mı?
-
@sezerna rica ederim. Şubatta işe başlayan Aspasha nickli arkadaş 2 yıl olduğunu yazmıştı
-
@sezerna evet. Sonra orda yazan telefondan Ankara’yı aradım teyit almak için cevabım ulaştı mı diye. Ordaki görevli ulaştığını, artık onlarla bir işim kalmadığını, cevabımın personel birimine yönlendirildiğini, onlar tarafından iletişim kurulacağını söyledi. Siz de yarın bi arayın, garanti olsun.
-
@sezerna teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun
Kocaeli benim de
-
@laboratuvarm 26 martta referanslarım arandı. Mailde işe başlama tarihini belirtip 3 iş günü içerisinde dönüş yapmam istenmiş. O yüzden sözleşme yapma yerini bilmiyorum şu anda. Cevaba göre mailleşilecektir.
-
@serife33 ben ikisine de başvurmuştum. Bi de ekimde vardı. O yüzden hangisi için oldu bilmiyorum.
-
@serife33 biyoloğum. Kan bağışçısı kazanım personeli.
-
@daniellaw teşekkür ederim
Bekleyen herkes için hayırlısı olur umarım. Mülakatım 19 marttaydı.