Arkadaslar herkes elimden geldiğince birbirine destek olmaya calisiyor. Kimse kimseyle birsey paylasmak zorunda degil. Bu kişinin inisiyatifine insanlığına kalmış. Bana da özelden mesaj atip kizilayla ilgili sunu bunu soylesene yapsana vs yazan var. Emrivaki tavirdan kimse hoşlanmaz sanirim. Tavirlarimiza ve uslubunuza dikkat edersek kimse incinmez sanirim
alya tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: kızılay personel alımı 2019
-
Arkadaslar merhaba. Son yazılanlara şaşkın olduğumu belirtmek istiyorum öncelikle. Ben de KBKB icin basvurdum. Sinavim da iyiydi. Kuvvetli referansım da var sayılır. 4 üniversite okudum. Doktora öğrencisiyim ama olmadi. Ben de kazanamadım. Öncelikle ise baslayacak arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum. Neye göre aliyorlar, napiyorlar ben de anlamış değilim. Olmadi diye cok üzüldüm fakat bu durum bana ise girenlere saldırganca davranma hakkını vermez. Herseyden once etik değil. Bizler dayanışma için buradayız. Kimse kimseyi kırmasın üzmesin. Hepinize paylaşımlarınız icin kendi adıma teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar merhabalar. Takıntı oldu artık şu Kızılay işi. 10 dakikada bir açıp foruma bakıyorum birşey var mı diye. Bilgi edinen lütfen paylaşsın çünkü buradan başka da bilgi edinebileceğimiz forum site vs. yok gibi
Öğrendiğim birşey olursa ben de muhakkak paylaşırım. Sınavdan sonra pek umudum kalmadı ama insan yine de hayal kuruyor işte
-
@tulypa Mantıklı
Beklemek de ölüm gibi zaman geçmiyor. Olumsuzlara dönüş yapılmaya başlanmış. Bu da sevindirici. Olumsuz da bir sonuçtur. Saksı çiçeği gibi su gelecek diye bekle dur
-
@eclectus ben de ayni durumdayim arkadasim. Olumsuz da gelmedi olumlu da
alya tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaslar merhaba. Son yazılanlara şaşkın olduğumu belirtmek istiyorum öncelikle. Ben de KBKB icin basvurdum. Sinavim da iyiydi. Kuvvetli referansım da var sayılır. 4 üniversite okudum. Doktora öğrencisiyim ama olmadi. Ben de kazanamadım. Öncelikle ise baslayacak arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum. Neye göre aliyorlar, napiyorlar ben de anlamış değilim. Olmadi diye cok üzüldüm fakat bu durum bana ise girenlere saldırganca davranma hakkını vermez. Herseyden once etik değil. Bizler dayanışma için buradayız. Kimse kimseyi kırmasın üzmesin. Hepinize paylaşımlarınız icin kendi adıma teşekkür ederim.
-
@sezerna ankaraya aliyor ama
proje asistani istiyorlar bir de. Proje bitiminde issiz kalan cok arkadas var kizilayda
-
@sezerna cok teşekkür ederim. Sınava girdim aslinda fena da degildi. Mulakata yeterli görülmedim. Bi umut bekliyordum ama bu saatten sonra birsey olmaz sanirim. Bilgilendirmeniz için ayrica tekrar teşekkürler. Umarim en kısa sürede olumlu sonuclar alırsınız
-
@eclectus ben de ayni durumdayim arkadasim. Olumsuz da gelmedi olumlu da
-
Ben de aynısını düşünüyorum. Atı alan üsküdarı gecti biz yaya kaldik gibi duruyor ama yine de bi umut
-
@aristofeneri ben de bekliyorum. Hicbir haber yok arkadasim. Olmadi sanirim. Simdiye kalmazdi diye dusunuyorum. Icimde hala umut var olmadi yazisi gelmedigi icin. Psikilojik siddet görüyoruz resmen
-
Arkadaşlar günaydın. Var mı yeni bir gelişme?
-
Arkadaslar herkes elimden geldiğince birbirine destek olmaya calisiyor. Kimse kimseyle birsey paylasmak zorunda degil. Bu kişinin inisiyatifine insanlığına kalmış. Bana da özelden mesaj atip kizilayla ilgili sunu bunu soylesene yapsana vs yazan var. Emrivaki tavirdan kimse hoşlanmaz sanirim. Tavirlarimiza ve uslubunuza dikkat edersek kimse incinmez sanirim
-
@tulypa Mantıklı
Beklemek de ölüm gibi zaman geçmiyor. Olumsuzlara dönüş yapılmaya başlanmış. Bu da sevindirici. Olumsuz da bir sonuçtur. Saksı çiçeği gibi su gelecek diye bekle dur
-
@tulypa işe başlama yolunda size herhangi bir dönüş oldu mu? Mülakata çağrılmayanlar için olumsuz mesajı geliyormuş arkadaşlardan duyduğum kadarıyla. Ben de bekliyorum ama henüz göndermediler
Sizleri merak ettim. En azından birilerinin iş konusunda yüzü gülüyor olması sevindirici. En nihayetinde herkes temiz duygularla bu uzun ve sancılı sürecin bir an önce sonuçlanmasını bekliyor. İyi ya da kötü