merhaba arkadaşlar kbkp 2019-1 online değerlendirme sınavına girip hala olumlu ya da olumsuz sonuç alamayan ben gibi bekleyenler var mı acaba?
aristofeneri
@aristofeneri
aristofeneri tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: kızılay personel alımı 2019
aristofeneri tarafından gönderilen son iletiler
-
merhaba arkadaşlar kbkp 2019-1 online değerlendirme sınavına girip hala olumlu ya da olumsuz sonuç alamayan ben gibi bekleyenler var mı acaba?
-
@alya gerçekten de bu pozisyon için yeteri kadar zor bir sınavda herkes için hayırlısı olsun
-
@hemsiremerve belki bugün gelir bir umut gün sonuna kadar bekleyelim.Artık nasip gerisi.
-
@eclectus umudunuz olsun çünkü süreci uzun tutuyorlar.6-8 ay gibi bir süreçten bahsediliyor.
-
@ozlembstndr muhtemelen bugün saat 5 gibi sınav ile ilgili mesaj ya da mail gelecektir.Geçen sefer öyle olmuştu.
-
@hemsiremerve bu arada mail geldi sınav iptal yeni sınav tarihi için mail gelecekmiş
-
@hemsiremerve sistem kaynaklı hata yüzünden insanların hakları yenmemeli bence.Bende ilk etaptaki sınavlardan "Tarafınıza atanan değerlendirmelerin geçerlilik süresi 16 Şubat 2019 Cumartesi 12:30 tarihinde sona ermiştir."ibaresi yer alıyor diğer kişilik envanterini tamamladım ama o da yeterli gelmeyecektir.Hayırlısı artık diyelim.
-
@hemsiremerve bende aynı şekilde saat 10 dan beri deniyorum farklı yöntemlerle siteye giriyorum ama olmuyor böyle olunca da insanın aklına her şey geliyor malesef ülkemiz şartlarında @boreas7 sizi tenzil ederim
-
@boreas7 bu kadar insan sınava girememişken teknik sıkıntılardan sizin bitirip ki hala süre devam ederken mülakat daveti biraz enteresan ve düşündürücü yanlış anlamayın ama yine de tebrikler.