@sezerna kesinlikle katılıyorum aynı şekilde geçmişiz tüm aşamalardan bende o kişiye cevap verecektim ama öyle düşünen birisi ile tartışmaya girmek istemedim inşAllah hakkımızda hayırlısı olur olumsuz olanlarada Allah daha güzel kapılar açar inşAllah
feyzaa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: kızılay personel alımı 2019
feyzaa tarafından gönderilen son iletiler
-
@sezerna kesinlikle katılıyorum aynı şekilde geçmişiz tüm aşamalardan bende o kişiye cevap verecektim ama öyle düşünen birisi ile tartışmaya girmek istemedim inşAllah hakkımızda hayırlısı olur olumsuz olanlarada Allah daha güzel kapılar açar inşAllah
-
@şahin ben mülakata Ankarada 25 martta girmiştim referanslarımı aradılar bekliyorum inşAllah herkesin hakkında hayırlısı olur
-
@ilknr benim iki referansımda arandı bir hafta önce inşAllah olumlu sonuçla geri dönerler mülakata 25 martta girmiştim umutla bekliyorum
-
@esra001 hayır günleri farklı verilenler olmuş ben uzağım diye sanırım bana pazartesi günün vermişler ama Ankara da yaşayanlara ertesi günü vermişler. aslında aynı yerde olduğum bir kişiye denk geldim facebook grubunda ona ordu da mülakat daveti vermişler samsuna verilenlerde var bölgeye göre desek bana da oraları verme olasılıkları daha yüksek olurdu sistemleri sandığımızdan da karışık sanırım
-
@ozlemb onu hiç bilmiyorum, okuldaki iki öğretmenimi yazmıştım arayıp söylemedim de bilmiyorum yani
bir kişi ama mülakattan sonra referanslarım arandı yazmıştı burada belki o zaman ararlar -
@esra001 facebook grubunda geçen sene olumsuzda olsa geri dönüş yapmışlardı yazmışlar inşallah sizede olumlu dönüş olur
-
@esra001 önce başvuru yapmak avantaj mı bilmiyorum bende ama burada öyle okumuştum belirteyim dedim. şehir tercihi zaten başvuruda yoktu Türkiye geneli yazıyordu. CV kısmında da ben tüm Türkiye olur işaretlemiştim hazırlarken onunda bir faydası olmuş mudur bilmiyorum.
-
@esra001 Flebotomist / Laboratuvar Teknikeri için başvuru yapmıştım. 10.03 tarihinde saat 9da sınava girdim bugün mesaj ve mail geldi. başvurumu ocak ayında yapmıştım daha yeni ilandı sürekli takip ettiğim için hemen başvuru yapmıştım
-
@hemsiremerve inşallah çok teşekkür ederim. seninde gönlüne göre olur ararlar inşallah sıkma canını vardır bir yerde nasibin