TURK KIZILAYI PERSONELI
-
Yakın zamanda işe çağrılan başlayan bilgisi olan kimse yok mu ?? Alım oldu ya da olmadı bunun cevabını istiyorum
-
@antimülakat sizde mi bekliyorsunuz alım için
-
Aslında ben yazın mülakata girdim olumlu ya da olumsuz bilgi verilmedi siz girdiniz mi mülakata
-
@kardio yok hocam ben sadece meraktan soruyorum. Bir beklentim yok.
-
@rul0kat kişilik envanteri nasıl bir şey bnada gelecek ama ingilizcemi yoksa türkçemi bilgi verir misiniz? Bu arada ben 2 kez whatsuptan mülakat bir kez ankaada teknik mülakat oldum. Envanter göndereceğiz dediler
-
@mrvduru turkce degerlerinizi tanimaya yonelik. Siz hangi pozisyon icin gorusme yaptiniz
-
@rul0kat mali işler birimi için başvuru yaptım 1 kez onlune tanımaya yönelik bir kez ingilizce mülakat yine online sonra ankarada teknik mülakat oldu referans istediler sürecim böyle oldu. Siz hangi pozisyona başvurdunuz ve sizin süreciniz nasıl işledi aynısı mı?
-
@mrvduru ben de toplum merkezi yoneticiligi icin basvurmustum online ingilizce mulakat yaptim sonra envanter testi gonderdiler. Nerdeyse 2 ay olacak ses cikmadi artik umudu kestim. Insallah siz beklediginiz olumlu haberi kisa zamanda alirsiniz
-
@rul0kat bana süreç 1,5 - 2 ayda sonuçlanır dediler envanterden sonra birde benden referans istediler sizden de istediler mi referansınız arandı mı?
-
@mrvduru hayir istenmedi sanirim benim basvurum olumlu degerlendirilmedi
-
@rul0kat son bir şey daha sorabilir miyim? Siz envanteri yaparken videoda çekiyor mu? Bana size envanter göndericeğiz haftaya dediler onu yaparken bir yandan video sizi çekecek dediler sizinki demi öyleydi?
-
@mrvduru hayir siradan bir envanter testiydi katiliyorum katilmiyorum, bazen, sik sik, cogunlukla gibi secenekler vardi sorularda daha once soyledigim gibi degelerinizi tanimaya yonelikti
-
@rul0kat merhaba bana kişilik envanteri ve vaka çalışanı testi gönderildi. Bugün yaptım inşallah en kısa zamanda olumlu dönüş alırım.
-
@mrvduru Gonlunuzce sonuclansin dilerim.
-
@rul0kat inşallah hepimiz istediğimiz sonucu alırız
-
Bana yanlış mülakat linki göndermişler mali işler personeli linki gönderdiler tekrar yaptım. Videolu mülakatı
-
@labtekbr iyi günler sizin mülakat süreciniz nasıl oldu? Ben 2 kez online biri genel tanıma buri ingilizce sonra ankarada teknik mülakat sonra link attılar videolu ingilizce mülakat ve kişilik envanteri testi yapıldı. En erken 2 hafta içinde geri dönüş yapacağız dediler. Ne zaman geri dönüş yaptılar bilgi verir misiniz?
-
Arkadaşlar, 1 Mart'ta yüz yüze mülakata gittim. O sırada teknik mülakatı da ayrıca yaptılar. Çok heyecanlı olduğumdan epey çuvalladım ama Türk Kızılayı'nda ne kadar çalışmak istediğimi hissettirebildim diye düşünüyorum. 8 Mart'ta istediğim pozisyon için online video mülakatı daveti göndermişler onu tamamladım. Kişilik envanter testini de yaptım 16 Mart'ta başka bir pozisyon olan vaka çalışanı için aynı şekilde video mülakatı daveti geldi. Sanırım ilk istediğim pozisyona uygun bulunamadım. Yine kişilik envanteri ile birlikte tamamladım. O tarihten bu yana hala cevap yok. Kızılay kariyer sitesindeki soru-cevap kısmına baktım. İlk görüşme yaptıktan sonra süreç yaklaşık olarak 3 haftada tamamlanıyormuş. Benim 3 haftayı çoktan geçti, olmayacak sanırım diye her günüm mülakatı düşünerek geçiyor.
Süreci daha uzun sürüp de olumlu olan var mı aranızda? -
@mrvduru merhaba, size dönüş oldu mu? ayrıca önce benzer bir iş tecrübeniz var mıydı ilgili pozisyonla ilgili?
-
@ichinenseiyou daha dönüş olmadı. Bana en erken 2 hafta içinde dönüş olur en geç 2 ay içinde dediler ama mutlaka olumlu olumsuz dönüyoruz dediler size de dönerler. İnşallah hepimizin olumlu dönüşü olur. İlk başvurduğunuz pozisyon hangisi idi?