TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
@kismetnasip, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
@zeyno5454 hahahah:) ben de görünce baya bi ürktüm, yalan yok️
1 yıl bu yazı ile uğraşıyorsun sonra sınavı gecemiorsun çok üzücü olur ya geçen zaman da da kpss de çalışamaz insan a /b çift yıl da.. sabir işi bu meslek belli yani gercekten
-
@zeyno5454 aynen hocam dogru ölcüp tartip tercih etmek gerekiyor, bakalim hayirlisi:)
-
@kismetnasip, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
@zeyno5454 aynen hocam dogru ölcüp tartip tercih etmek gerekiyor, bakalim hayirlisi:)
Hocam size gelir bu puanla. Bizim gibi puanı olanlara kritik.
-
@zeyno5454 hic belli olmaz hocam orasi ya. Rabbim hayirsizsa uzak etsin, hayirliysa kolay kolay oldursun insallah cumlemiz icin️
-
@paretowilfredo Hocam kurs sürecinden sonra stenograf uzman yardımcısı olunuyormuş.666 sayılı khk ile bunların maaşları düşürülmüs.Bu düşüş tüm taşra kadroların ,merkez kadroların kendi içerisinde eşitlenmesi durumu mu?Eğer öyleyse 2400 maaşı olacağını sanmıyorum.En düşük taşra uzmanı kadar maaş alırlar bence.Siz ne diyorsunuz buna?
-
Maaşının 2400 civarı olacağını sanmıyorum. Tbmm'de çalışan aşçı vs. 4-5 binden aşağı almıyor. Ek ödenek, döner sermaye vs. adı altında muhakkak gelir vardır. Bu iştende 4 bin civarı bir maaş alınacağını düşünüyorum.
-
@antimülakat Hocam o zaman işler değişir. 4000 veriyorlarsa başvurulur yani.
-
@antimülakat Hocam tbmm çalışanlarının maaşları düşürülmüş baya.Bence bu pozisyon standart taşra uzmanı maaşı alıyor ya da merkez.Onu bilemiyorum.Eğer merkez uzmanlığı ise söylediğiniz doğrudur tabi.
-
2400 muhabbettinin nette 2013 senesinde yapilan bi haberden ciktigini dusunuyorum. 2013den bu gune kadar maasta artma olmustur elbet, oda 3500filandir gibi geliyor. Ek odenek filan o isleri bilmiyorum tabi
-
@antimülakat hocam iki sene önce olan bura için uğraşan bi arkadaşım vardı çıldırıp Bddk ya geçiş yapmıştı burada fazla ilgi çekilince sordum da gerçekten düşük bir maaşı varmış 3den az ve yoğun,stresli dedi.
-
@kismetnasip Bende dikkat ettim ona.İlk sayfalarda bir arkadaş yazmış 2400 diye ama o söylediğiniz gibi 2013 maaşı.
-
@keynesinabv pardon üç sene önce girmişti. Düzeltme yapayım yalan olmasın.
-
@keynesinabv, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
@keynesinabv pardon üç sene önce girmişti. Düzeltme yapayım yalan olmasın.
Hocam stresli olacağı kesin o yazılar gerçekten zor belli
-
@zeyno5454 hocam kayıtlara geçsin derken o kayıtları yazan kişi olmak biraz zor olsa gerek bana bu meslek simültane yapmak kadar zor geldi. Enis Batur’un simültane cinnet diye bir kitabı vardı bu mesleğin aklınıza girmeden önce bence bi o kitabı okusun arkadaşlar.
-
@keynesinabv surekli yazacaksin,kafa kalmaz zaten ben tv sesine bile tahammul edemem, surekli bi sey dinleyip kayda almak zor.
Ama ankarada iste, sira gelirse giderim ne yapayim. Puanda cok yok elle tutulur bu sene. Millete issizim demekten daha kotu degildir -
@kismetnasip haklısınız.
-
Biraz arastirdim da yasama uzmanlariyla ayni baslikta ele alinmis 666 khk da. Maaşi da o zaman merkez uzman yardımcısına denk
-
@Antimülakat 666 khk öncesi giren hizmetli aşci garson güvenlik gorevlisi maaşlari o civardi malesef artik memur ve uzman maaslari ayni diğer kurumlarla
-
“Yaz kizim”
-
@kismetnasip bence alinmaz alinmamali.neticede oraya da ayrılan bir vakit var gelen insan da takılır bırakırım parayi yerim bilincinde değildir oturur onun yerine kpss çalışır iyi puan yapmaya bakar herkesin zamanı kıymetli bir anlamda.Nitekim verilen ücret de asgari kimse böyle şeylere tenezzül ermez .bence bırakan şu nedenle stenograf alfabesine bi bakın googledan çok da basit gözüken bişey değil bu isi yapamayacagini anlayan vakit kaybetmeden bırakır ugrasmaz.kurum zaten şunu belirtmis kursta 1/5 devamsizlik durumunda bırakmış sayilacagi bence hersey belirgin net başka düşüncelere kapilmayalim