TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
Arkadaşlar benim istenilen puan türlerimin hepsi olmasına rağmen hepsinin üzerine geliyorum hiçbirini seçmiyor yardımcı olur musunuz ya ;(
-
@mathilda en üstte buton var hocam orda seçin devam edin otomatik en yüksek puanınızı seçecektir o
-
@denetcii hocam çok sağolun dalgınlık görememişim butonu
-
Başvurular bitecek ben hala kararsızım basvurup başvurmamak konısunda asgari ücret ankara gibi bi yerde yeter mi(yanlış anlaşılmasın amacım birilerini etkileyip başvurmasını engellemek değil kesinlikle malum herkes birbirini yanlış anlıyor ya)
-
@themis19 kendiniz için en mantıklısını seçin başvurup sonradan vazgeçecekseniz ve sıra gelirse üzücü olur fakat başvurayım da göze aldım çalışırım dersen daha iyi olur. Yani sizin tartmanız daha akıllı tek ricam genel olarak herkes başvurduğu yerlerin sınavlarına mülakatlarına girsin. Dışarda kalan kişilerin hem kendileri hem ailelerine karşı dirençleri kırılıyor. (Genel olarak söyledim sizle ilgili değil yanlış anlamayın beni)
-
@keynesinabv zaten bu zamana kadar düşünmemin sebebide o girmicegim bi sınava basvurup birilerinin hakkına girmek istemediğim için bu kadar zorlandım başvurma konusunda
-
@themis19 böyle duyarlı insanlar kaldı mı? Millet girmesem de belki pişman olurum diyip başvuruyor.
-
Mülakata gitmeyi düşünmeyenler,lütfen başvurmayın. #iibf bi kere de hakkını bulsun.
-
TBMM vekilini sesinden tanıyacak
TBMM teknoloji kullanımında çağ atlıyor. Bugüne kadar stenograflar aracılığıyla kayda geçirilen TBMM Genel Kurul ve komisyon çalışma tutanakları için yeni bir sistem hayata geçiyor.2018 sonunda hayata geçen, “Ses Tanıma ve Görüntülü Tutanak Metinleri” projesiyle milletvekillerinin hem Genel Kurul kürsüsünde hem de komisyon çalışmaları sırasında yaptıkları konuşmalar, bilgisayar ortamından doğrudan yazıya çevrilerek vekilin ismi, partisi ve seçildiği şehir bilgisiyle birlikte tutanaklara yansıtılacak.Yeni sistemin hayata girmesi öncesinde milletvekilleri tek tek stüdyoya girerek ses kaydı verecek. Tüm vekillerin ses kayıtları daha sonra sisteme yüklenecek. Sesi tanıyarak kim olduğunu not düşen sistem konuşmaları da dakikalar içinde yazıya dökecek. Sistemin sesleri tanıyamaması durumunda ise, “konuşmacı tanıma sistemi” devreye girerek vekilin görüntüsü üzerinden bilgileri tutanaklara yansıtacak. “Ses Tanıma ve Görüntülü Tutanak Metinleri” projesi sayesinde Genel Kurul ve komisyon tutanaklarına ulaşma süresi kısalacak.Bugün böyle bir haber okudum.
-
Arkadaşlar başvuran yaklaşık kaç kışı olmuştur var mı bi duyum
-
Puanlar kaça kadar inecek merak ediyorum
Gerçekten -
Ne zaman açıklanıcak belli mi
-
@maiyeci, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Ne zaman açıklanıcak belli mi
Hayır belli değil. Çok uzatmazlar herhalde
-
İnşallah
-
Yasama uzman yardımcılığı 10 günde açıklanmış. Tahminim 10-15 gün içinde açıklanır diye düşünüyorum.
-
@zeyno5454 1500 yakın kısı basvurmus diye duydum
-
Gelecek Hafta cuma ya kadar belli olur inşallah bekletmezler çok. Mülakata gidecekler başvurmuştur umarım
-
Bakalım puanlar düser ınsallh kendim fikrim 85-80 arasında yogunluk olacagını dusunuyorum bu aralıkta fazla basvuran olmadıysa baya duser puan.Artık basvuralar bıttıgıne göre rahat rahat puan yorumu yapabilirz
-
1500 kişi az arkadaşlar. Benim düşüncem daha çok başvuru almıştır. Bende 85 te kapatır diye düşünüyorum. Bu yılı değerlendirsek sonuç bu yani alım eskisi gibi değil artik
-
Bence bu ilan 75 e kadar düşer