KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
http:// anketotomatik. com /qlcum
Kıymetli kardeşlerim
Perşembe anket sonlanacak
25/30ocakta metin hazırlanacak31ocakta Cimer etkinliği başlayacak.
Twitter gibi iibfli için süre sıkıntısı yok31Ocaktan sonra insanlar
İlanın gelmediği HER GÜN
GİBten çıkıp imzalanmayan HER HAFTA
Duyumların ertelendiği HER AY
ETKİNLİĞE DOĞAL OLARAK YÜKLENECEK"Ne olur etkinlik düzenleyin" demeyecek
"Bir mektupta halamdan atacağım" diyeceksinizAtama değil sınav isteyeceğiz
Allah destek olandan razıdır.Birbirine yakın giden iki seçenek var!!!
Fark açılmazsa çoğulcu davranacağız -
Arkadaşlar bu etkinlikten çoğu arkadaşımızın haberi yok. Geniş kitlelere yaymaya çalışsak; mesela facebook gruplarında aktif olan arkadaşlar duyuru yapsa. Ya da sözü itibar gören @paretowilfredo üstadımız diğer sayfalarda kısa bir şekilde paylaşsanız katılımı daha da arttırabiliriz diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar başka sitede açılan ankete katılımın devam etmesi ve birlikte hareket edebilmenin ilk işareti olması adına mecburen anket açmak durumunda kaldık. Katılımın sonucuna göre ortak metin hazırlayacağız. Bazı arkadaşlarımız direk harekete geçelim diye talep ettiler ama bir kısmı da anketten çıkan sonucu beklemeye koyuldu. Birlik olabilmenin ilk temek noktası anket olsun. 3 gün oylamayı bekleyelim. Daha sonrada metni oluşturalım.
https://www.tercihiniyap.net/anketler/iibf-mezunu-gelecegin-icin-ankete-katil
-
Kitap çekilişi olduğu zaman yüzlerce yorum geliyor. Etkinlik mesajı paylaşıldığı zaman 1 elin parmaklarını zor geciyor yorum yapan insan sayısı. Bu kadar vurdumduymaz olamayız. Elimizi taşın altına koyma vakti geldi. Ağlamayan çocuğa emzik vermezler. Biz talep etmezsek arz eden olmaz. Taleplerimizi ve isteklerimizi anlaşılır güze bir şekilde ifade etmeliyiz..
-
Şahsen guy odaklı bir yazı yazılmasın. Eğer guy odaklı yazı yazılırsa ve atıyorum 1500 2000 kadro verilirse , bir daha geri dönmezler. Bu yıl hadi aldı 1500 guy diyelim gelecek yıl yine aynı terane devam edecek. O yüzden iibf ile ilgili genel kapsamlı bir çalışma yapılmalı.
-
@antimülakat diğer anket dikkate alınmayacak mı ?
-
@okahraman07 bu iletinin bir benzerini bugün guy başlığında yazdım da duyumculardan linç yedim. onlara ya duyum diyeceksin ya da bedava kitap onu severler.
-
@pmb dilerseniz bunu baz alalım katılımın yüksek olmasını bekliyoruz.
-
Biz biraz geç kaldık yalnız her şeyi talep edebilmek için. O yüzden Guy dedim. Ama guy yanında mecliste söylenen duy ve dguy da, ayrıca mhuy da belirtilmeli.
Ondan sonra tekrar her konuyu barındıran bir cimer etkinliği de yapılır.
-
Ayrıca her konudan bahsedilmesi bu bekleyişlerimize hemen derman olmaz. Ama olacağını düşünen varsa cimer metin alanına yazilabilecek(sığabilecek) her konuyu barındıran mektuplarini paylaşsın. Biliyorum ustadlarimiz yazıcak sanırım ama vakti olan kalemi kuvvetli arkadaşlarımız da paylaşım yapsın. Onlara da faydası olsun.
-
Bende en son seçeneği işaretledim ama
Ortak sorunları düşünerek işaretledim. Yoksa ikinci seçenek şimdinin yada bu metinin içeriği değil. İyiki düşük oyda. birde kurum içi alım saçmalığını da kapsıyordur diye işaretledim. Aslonda herkesin konuştuğu belli maliye bakanlığı alımları bu alımlarım kontenjanları zamanları e sürecin uzunluğu yani meselemiz bu ayrı düşülen tek durum sadece guy veya çoğunluğun guy hakkında olması başka bi ayrılık Yok yani. İlla anket yapılacaksa guy ağırlıklımı olsun yoksa ortalama bir metin mi diye olsa en doğrusuydu şahsi düşüncem. Sadece zaman kaybetmiş olmaktan endişeleniyorum. Yani kimse ab uzman yardımcılığı gençlik spor bakanlığı uzman yardımcılığı istiyoruz demiyor hatta sgknın bile adı geçmiyor şu metin aşamasına bi geçelim de nasipse o zaman hızlanırız inşaallah. Ankete katılım demek etkinliğe katılım da demek olacak sayımızı daha net göreceğiz bakalım kaç kişiyle emekliyoruz. -
@antimülakat
Burada metinler kapışırken anketle içeriği belirleyerek başlanmalı diye düşündük, twitterda tt engellerine takılırken Cimer fikrini düşündük.
Sonra sizin başlık açarak yardımcı olmayı bırakıp, varlığımızdan rahatsızlığınızı gördük.
Sizin mecburiyet dediğinizi ben de,kardeşlerim de anladı.
Buyur kardeş yol sizindir.
Bu kadar sellektör yapmanıza gerek yoktu. -
@milliirade niyetler aynı hocam. Biz sizin için çabalıyoruz aklınıza bir şey gelmesin. Bütünlük sağlamak için çaba harcıyoruz. Hiçbir zaman olmadığı gibi burada da bir art niyetimiz yok. Dikkat ettiyseniz sitenin ismini dahi silmedik. Yapmayın böyle, bir bakın hangi sitede böyle link paylaşımına izin veriliyor, bir de çıkılacak kapı aynı ise buradan devam edelim. Ne zararı olur?
-
Birde polemiğe girmemek için söylemedim ama tercihiniyap olarak 4 senedir iibf adına neler yaptığımızı dünya alem biliyor. Hani her konuda eleştirin, tartışalım vs. ama iibf adına emek vermemekten bahsedilecekse bu konunun en son muhatabı biz oluruz.
-
@pmb gün birbirimizi linç etmenin tartışmanın birbirimizi kırmanın günü değildir, birlik beraberlik olmanın günüdür. Bizi bizden başkası bilemez. Bugün elimizi taşın altına koymazsak yarın yine biz mağdur olacağız o yüzden herkes elinden geleni yapmalı. Saygı sevgi uygun uslüp ile birbirimizi eleştirebiliriz tabi kimseyi kırmadan.
-
@antimülakat hocam madem olmuyor. herkes bimerden ve cimerden istediği konuyu yazsın göndersin ortak bir zaman belirlensin siz bize yardimci olun diger gruptaki arkadaşlarida davet edip o gün yapalım
-
@bcd aman kardeş Yok dur o dala hiç basmayalım. Bi sıkıntı çıkar sonra Allah korusun. Biri yanlış üslupla yanlış bişe der sonra başımıza iş alırız.
-
Buradaki en temel sorun bugün kapansa 15 yıl daha kamu ve özel sektöre ihtiyacı karşılayacak kadar mezun veren okullardır. Tüm dertlerimizin kaynağı buradan doğmaktadır. Tıpkı 15 kişilik bir dolmuşa hücum eden 150 kişilik grup gibi. Biz ve bizden sonra gelen 2 iibf jenerasyonu çoktan kaybetmiş. 3. jenerasyonu kurtarmak için bu fakülteler kapatılmalıdır. en başta dediğim gibi bugün en tepedeki 12 iibf/sbf açık kalsın. kalanı tamamen kapansın. 15 sene sonraki kamu/özel sektör ihtiyacı için bile mezun bulacaklardır.
-
@gariban-guy aslında bende aynı konu üzerinde yoğunlaşmak gerektiğini düşünüyorum. Kontenjanlar gerçekten anlamsız fazla ve AÖF içinde çok ciddi rakamlarda kontenjan açılıyor. Yetmezmiş gibi bir de Dikey Geçiş ile ciddi sayıda kontenjan veriliyor. Kabaca bir hesap yapacak olursak 2017 kontenjanlarıyla ilgili çok ciddi rakamlar ortaya çıkıyor. Yerleşen sayısı yaklaşık 100 bini buluyor.
-
@antimülakat Başkan o konuda da yoğunlaşacağız inşaallah ama bu etkinliğin konusu değil. Bu etkinlik için buna yoğunlaşalım demiyorsun demi