PTT nin el altından 2000 kişi alımı
-
https://eksisozluk.com/pttnin-sessiz-sedasiz-2000-personel-alimi--5561240?p=5
Ekşi de konuşulan olay, duyuldu mu yazıldı mı bilmiyorum ama ben de hicbi yerde duymadım görmedim. Son başvuru tarihi 31 Ocakmış ve sadece Ptt şubelerinden dilekçeyle başvurulmuş.
-
Bi de şöyle bir entry var;
696 sayılı khk'nın 117 (7) maddesi şunu diyor:
(7) kamu kurum ve kuruluşlarına personel alınmasına dair ilgili mevzuat hükümleri ptt ve iştirakleri tarafından istihdam edilecek personel hakkında uygulanmaz.
bu maddeye yönelik çıkarılmış yönetmeliğin geçici 3. maddesi
(1) şirketin acil ve eksik istihdam ihtiyacını gidermeye yönelik olarak, bir defaya mahsus olmak ve 31 ocak 2018 günü mesai saati sonuna kadar başvuruları kabul edilen en fazla 2000 kişi; belirlenen usul ve esaslara bağlı kalınmadan postacı (dağıtıcı), gişe memuru, mühendis, avukat, mimar ve içmimar unvanlarında istihdam edilir.
-
@genclerbirlikli Hocam bende tam bu başlığı görüp yazacaktım ki siz başlık açmışsınız. Böyle bir şey doğru olabilir mi? İnanası gelmiyor insanın. İşin içeriğini net olarak bilen arkadaşlarım bilgi verirlerse çok memnun olurum.
-
@mbguy sasirmam hocam. dün babam aradı dedi ki ptt eleman alıyormuş şubelerden başvur biri söyledi, ben de dedim ki o işler öyle olmuyor ilan veriyolar yayınlanıyor sitelerde o personel alınacak haberi görmüştür dedim. Bugün de bunu gördüm.
-
yazilana gore ilan 31 ocak'ta sitede yayinlanmis ve 31 ocakta basvuru bitmis
-
öyle bir şey varsa ortak bir dava açalım da akıllansınlar...
-
Gerçekten şaka gibi. İnsanın inanası gelmiyor.
-
Cidden boyle bir şey var, yönetmeliği buldum en sonda geçici madde 3 var
https:// www. memurlar. net/haber/723614/696-sayili-khk-sonrasinda-ptt-ye-nasil-personel-alinacagi-belli-oldu.html
-
Ben kurumlardan artık her şey beklerim.2000'de alırlar 5000'de kim ne diyebilir.
-
@paretowilfredo @aliveli @Antimülakat @burcu-burcu hocalarım ne diyorsunuz bu konuya
-
Rezaletin daniskası ne denir ki
-
Malesef ptt personel alım süreci şefaf olarak yapılmadı. Bunu sendika yerkilileri de dile getirdiler.
-
Böyle bir ihtimalin olması bile dehşet verici..
-
bu konu bi kaç gün önce konuşuluyodu face sayfasında orda da dilekçe veriliyomuş falan dendi. Ama 2000 kişi falan değildi orda yazılana göre rakam çok daha azdı. biri var dedi biri yok dedi biri mühendis alımı o dedi kaldı öyle.
-
@genclerbirlikli hocam başlık tam olarak durumu özetlemiş, ellerine sağlık..
-
@25torsteinn olan bu hocam, maalesef.
-
Bunun daha üst versiyonları var, o da başka bir günün konusu olsun. :)))
-
Ptt belirli bir yaşı geçmiş memurları biraz zorlayarak emekliye ayırıp yeni gelenleri düşük maaşla istihdam etmeyi düşünüyor bir süre daha sular zor durulur.
-
olmuyorsa kapatsınlar dükkanı ya bu ne böyle mülakata hak kazanmıştık onu da iptal ettiler zaten
-
Daha önce 1750 kişinin atamasını danıştay iptal etmişti diye hatırlıyorum öyle bir şeyler döndü konuya hakim değilim ama bu düzenleme onunla alakalı olsa gerek hatta buradaki 250 kişi fazlalıkla ne olacak diye konuşuldu. B grubunu yakında takip etmeyince pek bilgim yok konu hakkında bilgisi olan birisi aydınlatsa daha iyi olur