Gümrükten atanırsak merkezi atama puanı yanıyor mu
-
Merkezi atamada tercih yapabiliyor muyuz
-
Evrak teslimine kadar sıkıntı olmaz, evrak teslim ederseniz mufavvakat almanız gerekir o da mahkeme yoluyla olur.
-
@Antimülakat hocam örneğin kazandım mülakatı ve gitmek istemedim. Bu durumda yanıyor mu
-
@mimitbiy yanmaz hocam, evrak teslim etmez iseniz problem yok.
-
@Antimülakat Hocam bende aynı sorundan şikayetçiyim.Diyelim ben gümrük muayeneyi çok istiyorum ama kazanamama gibi bir durumum da olabilir netice olarak. Merkeziden tercih yaptım, muayene memurluğu geç açıklandı ve merkeziden atamam oldu.Ne olacak şimdi yani bana çok saçma geliyor bu durum.Ya gümrüğüde merkeziye alsınlar ya da kadro yanmayacak şekilde bi düzenleme olsun.Netice olarak diğer arkadaşlarımızda atama bekliyor veya bende aynı şekilde.Bir kişinin iki kadrodan birini hiç etmesi kötü bir şey.
Ya da ben mi yanlış biliyorum bu mevzuyu
-
@zaknafein haklısın hocam, işin tıkandığı bir meseleyi güzel sormuşsun. Muayene memurluğu, memurluk olarak geçse de GTB içerisinde bazı özel imkanlara sahip. Örneğin, yükselme sınavında direk müdür yardımcısı oluyorsun, meslek öncesi 4,5 ay eğitim ve 6 ay staj yapıyorsun. Bu durumlar baz alınarak merkezi alımda atandığın kurum muvaffak verir mi dersen? Her ikisi de B kadro geçtiği için zor. Bu durumu netleştirmek için GTB, B kadro ile bir yere atanmamış olmak şeklinde ilan metnine koymuş.