2018/1 ataması
-
Arkadaşlar bu atamaya kimler başvuracak? Temmuz da tercihleri alınacakmış. Herhalde 2016 puanları? Bilgisi olan var mı
-
@garam, içinde söyledi: 2018/1 ataması
Arkadaşlar bu atamaya kimler başvuracak? Temmuz da tercihleri alınacakmış. Herhalde 2016 puanları? Bilgisi olan var mı
2016 p3 ile son kez başvuru yapabileceğiz.
-
Evet dostlar 2016 geçerliliğinin son tercihleri olan 2018/1 için tercih etmekten başka fırsat yok. Umarım sayı güzel gelir. 2017/2 merkezi yerleştirmelerinde sayı çok yetersiz kaldı. Ben 2018/1 için daha ümitliyim.
-
evet artık 2018/1 ataması yaklaşıyor.2016 nın son ataması.89 puanla kaldık bu alımda kaç kişi alınacak.4001 kaç olacak.antimülakat kardeş yorumlarını bekliyoruz.
-
@matik çok iyi puan kardeş. Kalan kişi sıralaması da güncellensinde güzel analizler yapalım. Tabi sende bize sıralamanı söyleyeceksin.
-
antimülakat :hocam benim p3 sıralamam 3099.branş sıralamam 153 gözüküyor.p3 sıralamamın güncel halini görebilirmiyim.
-
@matik sanırım en son atamalardan sonra güncellenmedi. Muhtemelen Mart Nisan gibi güncelleme olur hocam.
-
Adalet Bakanlığı'nın 2018 KPSS öncesi bir alım daha yapması da bekleniyor. Mülakatlı olur ancak puanlar oldukça düşecek denemekte fayda var.
-
83.5 puanla tcdd gibi tayininolan kit'leri beklemedeyim artık guy'dan hayır yok.
-
@antimülakat: hocam güncel p3 sralamamı ösymden takip etme şansım var mı .bıranş gibi
-
@matik ayrı bir uygulama yok diye biliyorum yalnızca branş sıranız görünür.
-
2018/1 Önlisans atamalarında puanlar 80 altını görecek gibi açıktan çok fazla alım yapıldı.
-
@matik hocam belli tarihte güncellendi diye haber yapılıyor. Ösym anlık sürekli güncelleme yapmıyor, kpss merkezi atamalardan önce güncelleme yapıyor.
-
@antimülakat : hocam haziran ataması kaç olacak sizce.kasım atamasından çok olacak diye düşünüyrum ben ama.birde 4001 tahmininiz nedir .
-
@matik 4-6 bin bandında olur diye düşünüyorum. Kasımdaki gibi olursa çok ayıp ederler, hatta küfrederler.
-
@antimülakat 4001 kadroları 80 puana düşer mi ?
-
@hgrotius çeko mezunu iseniz düşer. İşletme ve iktisat için zor görünüyor. Maliye 81-82 civarı kapatır. Kamu yine o civarda olur. Uluslararası ve ekonometri için zaten konuşacak maalesef bir şey yok.
-
şimdi kpss 2018 temmuzda görünüyor sınav
geçen sene mayıstıpeki tercih ne zaman yapılır bu sene gırecekler ıcın
ve ne zaman sonuclanıp işin basına geçilir tahminen kacıncı ayda -
Puan analizini atama yapılacak aday sayısı açıklandığında yine yapalım.
-
@hussle, içinde söyledi: 2018/1 ataması
şimdi kpss 2018 temmuzda görünüyor sınav
geçen sene mayıstıpeki tercih ne zaman yapılır bu sene gırecekler ıcın
ve ne zaman sonuclanıp işin basına geçilir tahminen kacıncı aydaTam yoruma bakıp ulan adma tam aradıgım cevapları sormus dedim ki meger ben sormusum zaten hala cvp yok