KYK yurtları
-
Sanırım bir çoğumuz kyk yurdunda kaldık ben dahil. Benim yurdum cebeci kyk idi şartları oldukça kötüydü, aynı okuldan bazı arkadaşlarımız Atatürk yurdunda kaldılar şartları çok iyi diyorlardı.
Şimdi kardeşim hazırlanıyor Ankara yazmayı düşünüyor kyk yurtları hala aynı vaziyette mi merak ettim? -
@hgrotius Sabancı Yurdu gayet iyidir. Ankara manzaralı oldukça ihtişamlı bir mekan
-
@antimülakat sabancı yalnızca kız yurdu değil mi?
-
@hgrotius evet ama ben kardeşinizin cinsiyetini bilmiyorum ki? :(((
-
-
Ankara da şartları iyi olan erkek yurdu pek yoktur odalar genelde 8-10 kişiliktir. Kız yurtlarında durum daha iyi diye biliyorum.
-
@aliveli 8-10 kişi... Mahremiyet algısının zedelendiği bir ortamda sayı fazla değil mi?
Kız yurtlarında 2-4-6kisilik olur odalar, yüksek lisans veya doktora öğrencilerine tek kişilik oda verilen yurtlar da bulunuyor. İzmir için söylüyorum; deniz, Mevlana heykeli, şehir manzarası bilumum manzara cesitini görürsünüz güzel insanlar anılar biriktirirsiniz -
@hayatım-sınav Ankara kyk erkek yurtlarında hayatta kalmaya çalılırsınız sadece o kadar daha fazlası yok şanslıysanız ve fiziken hazırsanız mümkündür.
-
@aliveli bütün KYK yurtları az biraz fütursuzluk gerektirir ve diplomasiyi yürüten şansını yaratır bana göre
-
@hayatım-sınav aslında durum anadoluda o kadar kötü değil
-
Survivor en iyi Ankaradaki KYK'larda yaşanır. Başınıza her türden münasebetsiz şaka gelebilir. Aklı selim insanların ayakta kalmak için var gücüyle mücadele ettiği güzide yerler.
-
Bir de ankara kyk yurtlarında her milletten adam var kongolu, haitili vs anlaşmak zor.