La casa de papel
-
@ricardo34 6 nisanda 2. sezon başlıyor netflix'te
-
@la-casa-de-papel 7 bölümlük olan ikinci sezonu da izledim sitelerde var. devamı mı geliyor yoksa?
-
@ricardo34 netflix 2. sezonu beğenmediği için tekrardan çektiriyor.
-
İtiraf edeyim bir çok diziyi reklamlardan takip ediyorum. La case de papeli de sountrack klibiyle haberdar olup sıraya koydum.
-
Dizideki tüm kadınlar çirkin mi bana mı öyle geliyor?
-
- Sezonu da bitirirken tokyonun ölmesini bekledim, bi karaktere bu kadar sinir olunur mu Yine bir yolunu bulup kurtulanlardan oldu. Sayesinde kaç kişi..... Valla tek saçmalık polis kısmınin bu kadar pasif hareket etmesi veya mermi hedeflerinde çok iskalamalari... Çok saçma. Ama profesör beyni muazzam, gerçi öyle alanında uzman ekipler bulmuş ama hepsi birbiriyle yarışır saçmalamakta... Neyse çok uzatıp ayrıntı vermiş olmayayım. Aklıma takılan müfettiş nasıl serbest kalabiliyor. Bir de dileğim küçük kızın velayeti umarım tacizci babaya verilmemistir.
Son tavsiye, uygun bir gün ayarlayın ve tüm gün dizi izlemenizde hiçbir problem olmayacağını düşündüğünüz an 1.bolumden başlayın.
-
@la-casa-de-papel 2. Sezonu geriden yayınlıyor desek doğru olmaz mı, tekrar çektiriyir derken şaka yaptınız heralde.
-
Breaking bad yerinn dolmuyorrr
-
@falanfilan hayır ben ciddiyim. 2. Sezonu netflix beğenmediği için tekrardan çektirme kararı almış.
-
@la-casa-de-papel bu kararı nasıl verebiliyor, izleyici izlediği şeyi beğenmiş zaten. Neyini beğenmedi. Beğenmezse bile daha iyisini nasıl çekecek. Ha devamı gelir diyorlar inşallah doğrudur müfettiş ve profesörlü güzel bir soygun daha olabilir, yine hayır işi şeklinde ama yeniden çekilecek söylentileri duyduğum en saçma şey açıkçası. Basit bir şey değil, bu işin maliyeti de var.
-
@falanfilan netflix'te nasıl bir oara varsa artık bekleyip görelim
-
@la-casa-de-papel bekleyelim hocam kesin bilgi gelirse burada duyurun lütfen, devamı gelirse güzel olur.
-
yeni sezon mu ?
-
Simdi bitti 2.sezon devami gelmez sanirim artik soygun bitti
Yeni dizi onerileri bekliyorum dostlar -
Polisiye pembe arasında sıkışıp kalmış bi dizi. Bitirmiş olmak için izlemeye devam ediyorum.
-
Adını doğru söyleyebilen bir Türk vatandaşı olduğunu düşünmüyorum
-
Tokyo'yu çok beğeniyorlar bence o kadar güzel bir kadın değil.
-
Berlin bir devrimci gibi başı dik ve savaşarak öldü .Ruhu şad olsun :))))
-
@aslan-reyiz naptın hocam spoiler mı verdin ??
-
@aslan-reyiz oysa 3 bölümüm kalmıştı 🤮️