Denklem basit. Referans=Torpil=Kul hakkı yemek. Ailem artık gel sana torpil bulalım birini araya sokalim bak olmuyor diyor. Bir işim illaki olacak ya kamuda ya ozelde. Birkac yil sonra çocuklarıma harcarken acaba o zaman kimse bana ah etmiş miydi diye dusunmemek icin reddediyorum. Allah buyuk. Kula değil O'na siginin.
ricardo34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Olmadı yaar... İkametimle aynı şehri yazdım miss gibi sınav puanım(kendi şehrimde dördüncü en yüksek) cok güzel geçen artık ne soralım bizimlesin gibi bir cümle kurulan bir mülakata rağmen almadılar.. bi tık kırıldım ama seni hiç de istemiyordum servis görevliliği.. Bir şey olmuyorsa daha güzeli olacağındandır tesellimizle yola devam
-
2017 GUY YEDEKLER
Öncelikle yedek de olsa listede yer alan herkesi tebrik ederim inşallah sıra bizlere de gelecek. asil hakkından feragat edenleri takip için burada toplanalım.
-
RE: 2018 Guy Alımı
Artık herkes rahat bi nefes alabilir. Seçim öncesi gelsin gelsin diye baskı kurulursa böyle ne olduğu neyi amaçladığı belirsiz üzerine düşünülmemiş bir önceki alımla hemen hemen aynı illerin olduğu çok az bir grubu memnun eden ilan gelir.. bir önceki mulakattan yüksek puanimla elendim. Hak var öbür taraf var dedim referans aramadim. Şu an sayılara bakınca referanssiz atanan kimse olmayacak uzgunum ki. Herkese geçmiş olsun.
Şunu da soyleyeyim duyumcular, sözde bizlere umut için birilerine ulaşanlar mülakat zamanı da rahatlıkla ulaşacak ve her gün etkinliklere katılan gariban çoğunluk bizler arkalarından bakakalacagiz.. Herkese tekrar hayırlı olsun -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kolaydi ya hu. Inş hak eden kazanır. Guyda da artık toplama çıkarma sorarlar
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Ben de bugün servis görevlisi için girdim. Komisyonumu söylemeyeceğim önyargınız olmasın diye. HİÇ ALAN BİLGİSİ SORULMADI. Halkbank ile ilgili birkaç basit soru ve hangi birimde çalışmak isteyeceğim soruldu. Güler yüzlülerdi sakinleştirdiler beni sağ olsunlar. Sohbet havasında geçti genel olarak. Herkese başarılar dilerim
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
@johnrawls Allah razı olsun hocam. Kazanacağınız her kuruşu güle güle harcamayı nasip etsin tebrik ederim güzel kariyerlere inşallah
-
@klay-thompson Allah razı olsun hocam yedeğin halinden en iyi yedeklik yaşamış olan anlar. görevinizde başarılar dilerim size.
-
@elfelfelf bi kere de üzerimizden ticaret yapmak yerine hayrına paylassalar keşke.
-
Hayırlısıyla çok bekledik ama değecek galiba
güzel günler yakın! Sayın Hüseyin Karakum duyarlı davranıyor Allah razı olsun.
ricardo34 tarafından gönderilen son iletiler
-
Fikir almak istiyorum
Halihazirda guy olarak çalışmaktayım epey boş vaktim kaliyor guyda kalici olmak istemiyorum iki secenekte kararsizim
- Ertelenen önümüzdeki vmy sınavına girme hakkım var buna yüklenmek ya da kpssA ile alim yapan herhangi başka iyi kurum
- Üniversite sinavina yüklenip Hukuk okumak
nihayetinde kamudaki hukuk kadroları..
fikirlerinizi merak etmekteyim sizler hangisini yapardınız ? Bir an önce karar verip ders çalışmam gerekiyor
-
RE: 2018 ekonomik krizi
Hadi iktidar battik diyemez iyimser hava gostermek zorunda nerede bu muhalefet niye kimse cikip iki kelime konuşmuyor şimdi degilse ne zaman çıkacak sesler. Bürokrasi ikiyüzlülüğü bir kez daha yüzümüze carpti
-
@falanfilan dguydan sonra biraz dolanayim dedim ben de geç saate aldim bileti koca ankara da ne gezecek ne yenecek farklı ve has bir şey yok valla. Ankara seviciler gelmeden kacayim
-
Arkadaşlar heyecanınizi anliyorum ama kurumun bi yerlerden bizleri izleyip bak nasıl kıvranıyorlar biraz daha aciklamayalim da görsünler günlerini gibi bir amacı yoktur. Herkes kendini 600 içinde olacak sanıyor açıklanınca ama 2400 daha yuksek sayı. Beklerken alternatifleri kaçırmayın naçizane
-
Muhasebede orta üst derecede sayarım kendimi ve sta sorusu ikinci defa donulmeyecek kadar netti. Birileri ortalığı karıştırmak maksatlı ısıtıp koyuyor tekrar buraya aynı soruları. Gerçekten faydalanma maksadı olanlar onlarca sayfayı boşa okuyor
-
Ankara da hava kararmadi mi. Gib in isiklarini falan konussak artik:)
-
@uruk-hai Aynen ben de. Mimarlık 411de cam actirmadilar ses geliyor diye buharlasmadan bitirdik çok şükür
-
Kolaydi ya hu. Inş hak eden kazanır. Guyda da artık toplama çıkarma sorarlar
-
Ben de bir adres sorayım
sınavdan sonra Atam i ziyaret edeceğim daha once gitmiştim fakat doğru girişten değil su aslanlı yolu takip edebileceğim doğru girise gazi mimarlık fak den nasıl giderim