KPSS Lise, Ortaöğretim 2016 Tercih, Merkezi Alımları, Atamaları
-
@aliveli Anladım hocam teşekkürler. Ben bilişim çıkışlıyım o zaman bana da katiplik dediğiniz gibi oluyor çünkü bizden mezun olanlardan klavye sertifikası bile istemiyor ben de şansımı bunda deneyebilirim o zaman.
-
@Dülger-Işılay hocam katiplik ilanlarına bölüm şartı pek aranmıyor yinede gelen ilana başvurmadan göz atın
-
@aliveli Tamam hocam teşekkür ederim tekrar.
-
@aliveli hocam tercih sıralamam açıklandı türkiyede 50, olmuş tıbbi sekreterler arasında ilk atamada kaç kişi alınıcak bş bilginiz var mı
-
@nadir-bıyıklı tercih kılavuzu her an açıklanabilir
-
@aliveli sağolun hocam takip ediyorum suan
sıralamam iyimi hocam nasıl? -
@nadir-bıyıklı bence iyi hocam alanınızdan 50 alım olur 2018 e kadar
-
@nadir-bıyıklı hocam ilk alımda olmasa da @aliveli ninde belirttiği gibi 4. alım içerisinde kendi alanınızda toplam 50 kadro açılacaktır diye düşünüyorum.
-
Hocam Merhaba,
Aşağıdaki bölüm mezuniyetim, puan da aşağıda yazıyor. Ben şimdi nereye başvuracağım ? Hiç bir bilgim yok ilk defa başvuru yapacağım yardımcı olurmusun rica etsem.346342 - K. ÇEKMECE Z. MUSTAFA DALGIÇ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE)
52011 - TİCARET MESLEK LİSESİ
6040 - MUHASEBE VE FİNANSMAN (Dal: 103 - MUHASEBE / MUHASEBE VE FİNANSMAN)
KPSSP94 71,27704
Başarı Sırası 756890
Aday Sayısı 3287124 -
@rnebioglu hocam merkezi alım için puanınız biraz düşük , kurumların açıktan alım ilanlarını takipte kalın
-
@aliveli detay verirmisiniz bilmiyorum çünkü,
Yani nereye başvurabiliyorum ve açıktan alım ilanlarını kaçırmadan takip edebileceğim bir yer varmı ? -
@rnebioglu http://tercihiniyap.net/ilan/ bu adreste biz yayınlıyoruz ayrıca kaçla kapatacağına kimlerin başvuracağına dair forumda başlık açılıp her konu konuşuluyor.
-
@aliveli Ali Bey, çarşamba günü açılacak olan başvurularda nereye başvuru yapmam gerekir,
-
@rnebioglu aday işlemleri üzerinden ösym şifreniz ile yapabilirsiniz veya ösym bürolarından
-
@aliveli hayır tam olarak bahsettiğim bu değil, yani aday başvurusu yaparken nerelere başvuru yapabilirim ben ? Onu öğrenmek istiyorum
-
@rnebioglu mezun olduğunuz bölüm kodunun yer aldığı her kadroya başvurabilirsiniz bunun dışında 3001 kodu olan kadroları da tercih hakkınız var
-
@rnebioglu hocam siz hangi lise mezunusunuz, Anadolu mu? Meslek mi? Sağlık mı? Okul ve bölümünüzü yazarsanız bölüm kodunuzdan bulalım? Her bölümün kendi kodu olduğu için tercihlerinizi o kod üzerinden yapacaksınız.
-
@Antimülakat 346342 - K. ÇEKMECE Z. MUSTAFA DALGIÇ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE)
Ben mezun olduğumda ticaret meslekti şimdi mesleki ve teknik anadolu lisesi olmuş -
@rnebioglu bölümünüzü de yazın hocam size zahmet.
-
@rnebioglu hocam bu lisede hangi bölümden mezun oldunuz? Pazarlama, bilişim teknolojileri, büro yönetimi ve muhasebe ve finansman vs. hangisi acep? Tercih liseye göre değil de bölüme göre yapılıyor.