Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcısı Sınav Daveti
-
@emre37
Yani soru sallamadan öte pür dikkat çözdüm. Ben ekonometri mezunuyum matematiğime cok guvenırdım ama o kadar iyi degilmisim demekki iqum bu iş için yeterli değilmiş. Mail alanlara başarılar dilerim -
@hussle istanbul üniv işletme son kısımdaki şekilli sorular hariç iyi geçmişti
-
@hussle Estağfurullah hocam. O nasıl söz. İnsan o an fark edemiyor bazen. Kendinize haksızlık etmeyin lütfen. Belki ilerleyen saatlerde de gelebilir. Olmazsa da canınız sağ olsun. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
-
@hussle hocam kesinlikle öyle düşünmeyin bu benim girdiğim kaçıncı gy sınavı hatırlamıyorum bile ilk girdiğim 5-6 sınavın hepsinden elenmiştim
-
Ankara Siyasal mezunuyum bana da geldi ingilizce sınavı daveti.
-
Banada gelmemiş sağlık olsun
-
Online mülakat daveti geldi, süreç baya hızlı ilerliyor.
-
Şimdi bana da geldi gerçekten oldukça hızlılar
-
bana da geldi. hiç bu şekilde mülakata girmedim. mülakata giren var mı?
-
merhabalar bana da online mülakat daveti geldi ama biraz çekiniyorum mülakatı tamamlayan olursa burdan bilgilendirebilir mi ne gibi sorular soruluyor vs hakkında?
-
Mülakat ingilizce arkadaşlar
-
@officialsecret, içinde söyledi: Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcısı Sınav Daveti
Mülakat ingilizce arkadaşlar
yapma yaa ben de ondan korkuyordum tamamı mı ingilizce hocam
-
@hilmialex 2 soru ingilizce 2 soru türkçe. İngilizce kendini tanıt gibisinden temel sorular. Türkçe olan ise Katılım Bankası neden istiyorsun neden Kuveyt Türk diye sorulardı.
-
Sözlü mülakata davet alan oldu mu arkadaşlar
-
@kaymakam Ben aldım hocam. Persembe gunu mulakatım var insallah. Ama nasıl olacağı konusunda pek bir fikrim yok. Daha önce Kuveyttürkün mülakatlarına giren ya da bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa guzel olur
-
İyi günler arkadaşlar şimdiye kadar mülakata giren oldu mu? Nasıl bir ortam var? Çok beklediniz mi?
-
@emre37 ben dün mülakata gittim gayet hoştu fakat bu mesleği neden istiyorsunuz diye üstünde çok durdular meslek hakkında bilgiler verdiler bu ay sonuna kadar süreç sona erecekmiş en son mülakat içinde haftaya olumlu yada olumsuz dönüş olacakmış
-
-
evet oldu ev ziyareti yapılacakmış
-
@afrass ne zaman geri dönüş aldınız