Şekerbank Ticari Bankacilik musteri temsilciligi mulakati
-
Arkadaslar merhaba,sekerbank ticari bankacilik musteri temsilciligi mulakatina katilip donus alan var mi ?
-
@register sınav hakkında daha fazla bilgi verirseniz dönüş almanız kolaylaşabilir. Sınav hangi tarihlerde yapıldı?
-
Online sinav yapmislardi ben 1 ay once girdim sonra mulakata katildim ama gedn hafta da mulakata katilanlar olmus,hic olumlu yada olumsuz donus alan var mi merak ettim bana henuz donmediler 2 hafta icinde olumlu yada olumsuz donus yapilcak denmisti
-
@register bankalar bunu hep yapıyor en geç haftaya açıklanır gelecek ay kazanan iş başı olur filan gibi umut verici cümleler kurup 3 ay da açıklayıp ihtiyacına göre peyder pey adam çağırıyor.
-
Ben de yaklasik 1ay once ankarada mulakata girdim 4gun once insan kaynaklarini aradim ve surecin hala devam ettigini soylediler siz de mi ankara icin girdiniz? Ankarada 3kisi alinacakmis mulakatta sormustum
-
@dmldml23 muhtemelen birçok özel firma gibi personel stoklayıp ihtiyaca göre çağırıyorlar...
-
@dmldml23 yok ben istanbul için başvuruştum dün ik yi aradim geri dönüs yapicaz dedi ama donmediler henuz mulakata katilali 1.5 ay oldu olumsuzsa da bilmek istiyo insan
-
@register bi arakadaşa da martta egitimlerin baslanacagi soylenmis size de soylendi mi
-
Yok bana soylemediler oyle bi sey ama hala haber olmamasi bi olumsuz gibi
-
@dmldml23 hemen ümit kesmeyin banka sınavları farklı oluyor eğitime çağırdığı katılmıyor veya benzeri bir durum sonradan çağrılabiliyorsunuz.
-
@dmldml23 bana olumsuz mail geldi size hala geri donus olmamasi ilginc
-
@register dün geldi mail bu arada
-
Belki benim Ankara sizin İstanbul oldugundan olabilir farklidir. Her sey guzel olsun sizin icin de