1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@rybczynski2 bizi ilgilendiren bu hafta mi.onaylancak
-
@eliff Evet şu an meclis gündeminde eğer uzatmazlarsa ya da meclise başka işler gelmezse bu hafta bitmesi lazım mantıken. Ben takip ediyorum bir çok arkadaş gibi paylaşırım burda meclisten geçince.
-
@rybczynski2 bu gün geçer mi ki
-
@bonus Hocam geçen hafta perşembe günü tasarı görüşmelerini bugüne ertelediler. Ama bugünde Endemik bitkiler ve Down sendromlu kardeşlerimiz için komisyon kurulması için 2 ayrı önerge verildi o görüşülüyor mecliste. Bazen gecelere kadar mesai yapılıyor ama bilemiyorum sıra gelir mi.
-
@rybczynski2 bu hafta geçmeli o kanun yaa
-
Vergi kanunu diyo ama bumu acaba
-
@flouriess10 Hayır hocam katma değer vergisi ve bazı KHK larla ilgili kanun olacak suan genel kurul da bugün görüşülmesi lazımdı ama daha sıra gelmemiş herhalde
-
Meclis sitesinden sorgulama yapılınca en üstte çıkıyor. Şuan gündemde gözüküyor. Bugün yarın kanunlaşır muhtemelen.
-
2 haftadır konuşuluyor muhabbeti vardı, bugün sondur inş. Kanunlaşirsa hemen gelecek mi yani neyse beklentiye girmeyeyim sürpriz olsun mucize olsun
-
@hedefsgk, içinde söyledi: kanun onaylanmış artık ilanda yakındır 1000 dguy 1000 vmy
Arkadasim az arastirip yayin yapin. Bu ihdas kanunu degil. Genel kurula geldi ama daha madde oylamalarina gecilmedi.
-
@falanfilan bugun gorusulmedi ama yarin ya da persembe gorusulur, bu hafta meclisten gecer ama Cumhurbaskani ne zaman imzalar o onemli. O da 1 hafta sarkar. Yani nisanin 2. Haftasina denk geliyor.
-
@duymhuyguy yani RG de yayımlanırsa ilan kesinen gelir gözüyle bakabilir miyim, 2019a yetistirmeleri gereken kurum var, şu an ilan gelse açıklanma GvS derken Aralık anca oluyor. Nasıl olacak bu iş çok merak ediyorum napacaklar
-
@falanfilan ben kesin gozuyle bakiyorum cunku bakan cok dillendiriyor. Ilanin biyerlerde hazir oldugunu dusunuyorum sadece rg ye bakiyor.
-
@duymhuyguy ben de bekliyorum ama kurum içi durumunda korkuyorum. Ama 9. Derece yazıyordu sonuçta. Bize hitap ediyor kanun tasarısı
-
9.derece olarak gecmesi demek direk bize hitap etmesi demektir ustadlar insallah iibf linin bunca yildir bekleyen genis kitlelerin yuzu guler cunku herkesin cok ihtiyaci var buna
-
@falanfilan kanun tasarisini okuduysan kurum ici ile alakasi alakali olmadığıni bilmen lazim. Yardimciligi yaziyor zaten +9. Derece. Bu tartismayi cok geride biraktik. Tabi soyle bir ihtimal var bakanin dedigi gibi genel kurulda tartisacagiz dedi. Genel kurulda ek madde olarak eklenebilir. Ben eklenecegini dusunmuyorum tabi.
-
@duymhuyguy alakasız biliyorum ama olası durumu tahmin ettim sadece. Yalan haber yapacak kadar harekete geçtikleri için bir korku oluşmuyor değil
-
Son durum ne arkadaşlar oylandı mı?
-
Tasarinin ilk 2 maddesi kabul edildi. Bugun tamami kabul edilmis olacak. Rg de yayinlanmasini bekleyecegiz.
-
Kanunun 21. 22. 23. 24. maddeleri bizleri ilgilendiren kısırlar diye anladım. Ayrıca bu maddelerin rg de yayımlandığı gün yürürlüğe girecek olması da umut verici. Bazı maddeler 2019'da yürürlüğe girecek.