Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı sınavı
-
@istatistikçi bakanlık ile ilgili güncel bilgiye sahibim.
-
Forumda bir önceki alımda uluslararası mezunlarına kıyak geçildi bu alımda dikkat edin ulusları patlatırlar demiştim, önce yüksek öngörüm için kendimi, sonra da sizleri tebrik ediyorum uluslarcılar.. Fena patlatmışlar ki listede bile yokuz
-
Uluslararası ilişkilere niye kontenjan açmadılar ?
Kpss33 ile aldı bir önceki alımı neyin kıyağından bahsediyorsun sen tito ?
-
@sayıştay ulusların soruları kolay gelmiş, kadrolar ortak olunca uluslar mezunları kalmis hep mülakata ve onlar alınmış. Kısacası uluslar mezununa ihtiyaç kalmamış uzun bir süre.
-
@sayıştay 2014 yılındaki son ilanda alınan 120 kişinin yarıdan çoğu uluslar mezunuymuş. ben de okudum eski alım başlığından. bunu düşünürsek uluslar istememesi çok normal...
-
Ya dostlar hangi bölümü istemiş ki doğru düzgün
Uluslardan listede yok sbky'de 1 kişi diğer bölümlerde 2-3 kişi
-
arkadaşlar başvuru sistemi henüz açılmadı mı ?
-
Arkadaşlar merhaba başvuru sayfasının linkini paylaşabilir misiniz? başvuru sayfasını bulamadım.
-
@kullanıcıadım Ben de bulamadım, sanırım henüz açılmadı.
-
başvuru linki gelmezse yarın arayacağım artık.
-
@waitforit ben aradım bugün ama cevap vermiyorlar.
-
@görünenadam santral dahil aradım, doğru, açmıyorlar.
-
Telefon işine cevap pek fazla verilmiyor GTB'de. Gerçi sürekli aranan birisi vardı b kadro atamalarında ismi çok geçmişti. Ona ulaşabilirsiniz yardımcı olur diye düşünüyorum.
-
@antimülakat sağolun hocam, bakalım bugün
-
@waitforit ismi ve telefon numarası sürekli geçiyordu. Osman bey olabilir son atama değilde 2016/2 veya 2017/1 atamasinda. Bende bakayım müsait olunca.
-
Bu başlık içerisinde arkadaşlar https://forum.tercihiniyap.net/topic/444/2016-2-gümrük-ve-ticaret-bakanlığı-mülakat-soruları/1098
-
@antimülakat sağolun hocam.
Ben Sınav ve Eğitim Şube Müdürlüğü'ne ulaştım. Uzman Yardımcılığı başvuruları 26 Mart ve 6 Nisan arasında yani başvuru daha başlamadı denildi ben buradaki tarihe göre başlamış olması gerekir dediğimde.Valla bilgilerinize...
-
numara 312-4491549
-
sorun şu buradaki tarihlerden çok sonra
-
https://personel.gtb.gov.tr/duyurular/tc-gumruk-ve-ticaret-bakanligi-aciktan-personel-alim-i̇lani buradaki tarihler onlar ayrıca