2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Ilk sinav bariz bir sekilde daha kolaydi. Gecmis olsun herkese . Sizin adaletinize ben varya. Bu sinav nasilsa iptale gidecek sorun yok.
-
Bu matematik bir tek bana zor gelmedi di mi, körelmişiz matematik falan kalmamış.
-
Genel yeteneklekültür mayıstan kolay alan mayıstan zordu bence
-
Herkeze geçmiş olsun arkadaşlar
-
O needi giiii
-
Haksızlık olucak mayıstan iptal olsun
-
Yetiştirdim diyen direkt yazılıya girsin, son 15 soruyu resmen loto oynadım
-
Ya da farklı değerlendirme yapılsın
-
Allah belanı versin osym
-
Bu sınava eşdeğer diyen net gerizekalıdır arkadaşlar kusura bakmayın. Hayırlısı.
-
Baya adaletli sinav ha nerden baksan iyi
-
@murky aynen hocam bana da zor geldi 3 sene salladım bana alan çok kolay geldi hele muhasebe çok kolaydı
-
Mayısa şapır şupur bize yarabbi şükür.
-
Herkes girdi dimi? Diğer iller elime mum dikin
-
Ne zaman sonuçlar açıklanır acaba
-
Son dakika : Sayıştay denetci yardımcılığı sınavı tamamlandı
-
Herkese gecmis olsun.Mayistan zor olmasi onemli degil cunku her sinav ayri ayri degerlendirilip standart sapma ayri hesaplanacagi icin kolay dedigimiz mayis sinavinda 80 dogru ile 1. Olunuyorsa ve 100 puan aliniyorsa ornegin bu sinavda 70 dogru ile 1. Olunup 100 puan alinacak
-
İkisinede girmis biri olarak kendi acimdan karsilastirma yaparsam ilk sinavda genel kultur ve muhasebe cok zordu iktisat cok kolaydi maliye orta halli hukuk biraz degisikti.
Bu sinavda digerine gore muhasebe asiri kolay, genel kultur az daha kolay iktisat az daha zor vergiyle ilgili sorular en zoruydu ki bence belirleyici vergi olacak. Birde bu sinavda daha fazla zaman alan sorulat vardi zaman digerine gore bir on onbes dakka yetersiz geldi.
İlk sinavda alan 40-45civsri gk gy25 yapmistim bunda alan az fazla genel yetenek biraz azolacak yetistiremedigim dolayi sonuc bendr hemen hemen ayni
Ne olursa olsun ortada buyuk bir adaletsizlik var. Hakkımızda hayırlısı.
-
Son 3 sınavını görmüş biri olarak ( iptal olan dahil ) en zor sınavdı. İptal edilen sınav ile alakası yoktu. Çok öfkeliyim hakkımızda hayırlı olsun. 90 dakikada soruları yetiştiren olduysa helal olsun.
-
Sınav Mayıs sınavından gayet zordu. Eski Sayıştay sınavları gibiydi