2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@edi hocam ilanda ve takvimde yazıyor yazılı tarihi.
-
@kussesi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@geçuyandım gerçekleşmeyeni soruyordu
Şıklarda tv nin yaygınlaşması vardı. Ben onu işaretledim. Forumdaki derlenmiş cevaplarda Kıtalarası uçus dedi arkadaşlar ama ilk kıtalar arası uçuş 1927 de New York'tan Paris'e yapılmış. Tv yaygınlaşması ise 1950 den sonra, 1950'ye kadar tv'nin sadece Amerika' da birkaç evde olduğunu söylüyor google
-
@harmenihas bu soru kpss'de sorulsa üzerinde 2 dakika harcanacak bir soruydu ama zaman o kadar kısıtlıydı ki bu soruyu herkes çok da düşünmeden işaretleyip geçti...
-
@onuktekin
teşekkürler hocam da kastım ösymnin bu takvime sadık kalıp kalmayacağıydı -
@edi Hocam eğer bu e-sınav kâbusu yaşanmasaydı yine sorun olmazdı. O tarihte sorun olmayacaktır.
-
@onuktekin
inşallah hocam. komple iptal etmesin de ilk sınavla ikinciyi uyumlayamayıp -
@islimbot doğrudur Hocam. Gerçekten bir arkadaşın dediği gibi ufak kelime oyunları olabilir ve biz bunları fark etmeden her zaman sorulduğu şekliyle ezberlemiş olarak cevap vermiş olabiliriz.
-
@edi yok hocam iptal etmezler. Biri dava açar kazanır anca öyle iptal olur.
-
@onuktekin
tamamdır paranoyak oldum iyice, böyle saçma şeyler geliyor aklıma -
@edi yani ÖSYM'yi gömüyoruz sık sık ama şunu da söylemek lazım takvimine uyuyor kurum. Dert etmeyin bunu
-
@cesss 2015 kpss sorusu.Muhtemelen sizin yaptığınız doğru hocam ben tam hatırlamıyorum sorunun içeriğini.
-
@geçuyandım ben de tv' nin yaygınlaşması yaptım hocam, bakalım.
-
@cesss ' ülke yerleşiklerinin diğer ülkelerle 'diye başlıyıp devam ediyordu sanki hocam soru . Ben ödemeler bilançosu yaptım
-
Sorular ösymde ne zaman yayınlanır ?
-
@kussesi
hay yaşayın, soruyu hatırladım sayenizde -
@edi :)) siz ne yaptınız hocam ?
-
@mülkiyeli-1 2015 de göremedim dostum
-
Matematikte bilgisayar yazıcı filan bir soru vardı onu kaç yaptınız arkadaşlar?
-
@kussesi ama o tanıma ua yatırım pozisyonu da uyuyor akşam akşam aklım takıldı
-
@kussesi
hocam ödemeler yaptım ama şıklarda merkez bankası bilançosu gibi bişey vardı sanırım o karıştırdı aklımı. yoksa ödemeler dengesinin geniş anlamda tanımıydı sorudaki ifade; bir ekonomide yerleşik kişilerin diğer ekonomilerde yerleşik kişiler ile belli bir dönem içinde yapmış oldukları ekonomik işlemler