Denizbank Müfettiş Yardımcılığı
-
Bildiğin uzman yardımcılığı. Halkta ziraatte nasılsa vakıf katılımda da o. Satış yani pazarlama yani şubede uzman yrd
-
Yani çok zorlayıcı bir sınav olmuyor, tek zorlayıcı taraf süreyi yetiştirmek olabilir. Onun dışında ales soru tarzının iki tık daha kolayları çıkar yüksek ihtimalle. @asimplelifee
-
@officialsecret teşekkür ederim
-
Bilhassa genel kültür sorularının zor olduğunu düşünüyorum, genel yetenek görece daha kolay, dikkat ölçer bir testti, sınava giren arkadaşlar fikirleriniz ne yönde?
-
@asimplelifee hocam meraktan soruyorum hangi okul ve bölüm neydi
birde askerlık yapılmış mıydı tecıllı mı -
@hussle reis ben o konuyu araştırdım okul ve bölümle alakası yok erkeklerde askerlik yapmamış olanları çağırmamış olabilirler (benim tecilli daha 2 sene var nerdeyse benide çağırmadılar kaldiki yükseklisans a başlıyorum temmuzda ) ... Üzülme hussle başkan, biz onları değil onlar bizi kaybetti.Zaten alacakları bellidir takma kafana
-
alacakları bellidir derken :=) başıma bela olmasın . (sınava girenler içinden alırlar herhalde zaaşgasşlsşfa=
-
@sinavparambitti etrafımda ne kadar denızbank kartı olan varsa kapattırıcam
gerçi iş ona kaldıysa geçen gün ing de kişilik envanterinden elendim. banka kalmıcak korkum o. -
@hussle ben mail attım biliyomusun, dedimki siz insanlara değer vermiyorsunuz sınava bile davet etmiyorsunuz ,bende tüm sülaleme denizbankla işlem yaptırmıcam dedim . Siz bize değer vermiyornusuz bizde size değer vermicez dedim ya merro ya herro
-
@hussle Ben de yorum yapan diğer arkadaşlara katılıyorum, aynı kurumun farklı pozisyonuna başvuru yaptım ve aranan niteliğe uymadığım belirtilerek reddedildim
-
Mailler geldi arkadaşlar, ingilizce sınavına girecek olan arkadaşlar lütfen iletişime devam edelim, herkes için hayırlı olsun
-
Arkadaşlar merhaba, daha önce online ingilizce sınava girip tecrübesi olan var mı
-
Grup mülakatından sonra ne zamana dönüş yapılacağına dair bilgisi olan var mı?
-
Olumlu dönüş aldığını söyleyenler var. Dönüş alan var mı?
-
@arocey olumlu donus aldim ben pazartesi gunu. 21 27 haziran arasi bireysel mulakatlar var.
-
Arkadaslar teklif alan olursa buraya yazip bizi bilgilendirsin lutfen biz de bosuna beklememis oluruz herkesin hakkinda hayirlisi
-
Geçen hafta cuma günü arkadaşım mülakatına girdi mülakata çağırmalar başlamış
-
@keynesinabv hocam mulakatlar 27sinde bitti su an teklif asamasinda surec.
-
Mulakattan sonra envanter alan oldu mu?
-
arkadaşlar memurlarda bir arkadaş teklif aldığını yazmış başka teklif alan var mı varsa yazarsa biz de boşuna beklememiş oluruz