Kazanılması zor bir sinav ve ayrıca 23 şubat tada sayistay sınavı var ve konular oldukça farklı ayrıca ingilizcede bayağı yer kaplıyor. 30 soru.Her şeye hazırlanıp yarım yamalak hazirlanmaktansa tek bir sınava adam gıbı çalışmanızı öneririm.
sinavparambitti
@sinavparambitti
sinavparambitti tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 iletişim uzman yardımcılığı
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Herkese selamlar,az sonra yazacaklarımdan sonra eminim bir çok kişi moralimizi bozma şu bu yazacaklar.Ama gerçeklerle yüzleşen biri olarak bir kaç şey demek istiyorum. 6 tane mülakattan elendim.Sinavi kazanmanın artık gerçekten önemi yok.Diyorlarki herkes referansla mı ise giriyor.Referansla giripte benim var diyen kaç kişi gördünüz. Kısaca 200 tl az bir para değil. Sınavı kazanınca tamam oldu diye çok kez düşündüm ve hepsinde elendim.Size bir abiniz veya kardeşiniz olarak şunu diyebilirim.Sinavi geçmek önemli ama ne yazıkki ülkemizde artık daha önemli şeyler var.Eger yoksa sınavı kazansanız dahi şansınız %5 .Belki çoğunuz kızacaksınız gerçekleri yazdığım için ama emin olun yaşayacaksınız bu dediklerimi.Bu dediklerimi sadece bir sınava değil ülkedeki tüm sınavlara özgü yazdığımıda belirteyim.KISACASI.hersey artık ders çalışmakla bitmiyor,bunun farkında olun.Allah'a emanet olun.
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar herkese selam, bu sınava geçen sene deli gibi ders çalışıp girmiştim. Geçen sene ilk oturum 40 soru matematik 40 soru ingilizce toplam 90 dakikaydi ve Tek kitapcikti.Bu sene ilk oturumda her mat ve ing için ayrı kitapçıklar verilecek dolayısıyla ikisinin süresi ayrilcak.
Gelelim geçen seneki sinav değerlendirmesine...(Ankara Uzman yardımcılığı mülakatına gitmeyen biri olarak değerlendireyim)
Matematik: keşke kpss gibi olsaydı, yanlış hatırlamıyorsam bir karenin içinde kac karevar Ücgenin icinde kac üçgen var gibi en gıcık soru tipleri vardı. Sayısal islemler dediği kısımdan 8 soru ya vardı ya yoktu o kısım oldukça basitti ama bir tane çarpanlara ayırma sorusunu bilerek yanlış koymuşlar sırf insanlar zaman kaybetsin diye.Sekil soruları gercekten soru cozmeden pratik yapmadan giderseniz sınavda çözersiniz ama 1 soruya 2 dk gider. Sürenin yetmez.Problemler orta düzeydeydi.Hatta ösym de cikan mum erime sorusunun aynısı vardı.Agacin 2 yil icinde boyu 12 den 18 e çıkmış 4uncu yil boyu kactir gibi basit problemlerde vardı ama zor problemlerde vardı 1 kolay 1 zor gibiydi.Kisaca Ales sayisal puanim 88 kpss mat 26.25 vakif sinavinda 32 dogru yaptım. Bu arada en az 36 dogru bekliyordum.(Beklediğiniz gibi asla gelmiyor sonuç emin olun.) Yaptiklarimdan emindim yani,ona ragmen 32 geldi.Ingilizce sınavı ydsnin bir tık üstüydü ,çünkü paragraflar aşırı uzun okuduğunuz unutuluyordu.Kisaca deli gibi paragraf çözmeniz lazım. Yoksa asla kazanamazsınız. Grammer sorunları yds ye gore basit paragraflar yds ye göre zordu.
Yds :78
vakif ingilizce:65
Alan soruları, konulara göre esit dağılmıştı. Hukuk soruları kpssnin en az 3 tık üstüydü.Gercekten akılda kalan örneğin iyiniyetle ilgili sorular yerine hak ehliyeti ve kisilik ehliyetinin doğumunun ayrımı, yetkisiz temsil,kesin aciz belgesi,muteselsil borcluluk,sinirli ehliyetsiz vb detay gerektiren konular üzerine sorular.Kisaca saglam tekrarlar yapmanız lazim. KPSS HUKUK:35 NET vâkıf:30 doğru.Bu arada banka hukukundanda soru vardi ama basitti .
Iktisat kpss duzeyinde hatta cok daha basitti ama arada 2 3 detay vardi. örn:tobinq kuramı,vb.
Muhasebe kpss ye göre cok basitti.
Kısaca çok çalışmaktan ziyade neye çalışacağınızı bilin.Ingilizce halletmeden girmeyi düsünmeyin. Başarılar... -
RE: Denizbank Müfettiş Yardımcılığı
@hussle ben mail attım biliyomusun, dedimki siz insanlara değer vermiyorsunuz sınava bile davet etmiyorsunuz ,bende tüm sülaleme denizbankla işlem yaptırmıcam dedim . Siz bize değer vermiyornusuz bizde size değer vermicez dedim ya merro ya herro
-
RE: 29 iletişim uzman yardımcılığı
@adolf-stalin, içinde söyledi: 29 iletişim uzman yardımcılığı
aman çok kasıntı yapmaya ger
enerjinizi doğru kullanmak sizin için daha faydalı olacaktır hocam.Hakkınızda hayırlısı dualarım tüm emek veren kardeşlerimle.Allah yar ve yardımcımız olsun .Ancak tüm arkadaşlara diyorum artık sınavı geçmek gerçekten mesele değil asıl mesele mülakatı geçmek bundan emin olun!
-
RE: Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
HAYATIMDA GİRDİĞİM EN SAÇMA SINAVDI.TOPLASAN 100 ALAN SORUSU İÇERİSİNDE 15 TANE HUKUK MALİYE İKTİSAT MUHASEBE YA ÇIKAR ÇIKMAZ , HA BUNLARDA BÖYLE BİLGİYLE FELAN ALAKALI SORULAR DEĞİL SAÇMA SAPAN SORULAR YANİ TÜM KİTAPLARIDA EZBERLESENİZ YAPILACAK TARZDA BİR SINAV DEĞİL .ALANDAKİ 80 SORU PAZARLAMA VE İSTATİSTİK SAYILABİLİR.Kısacası böyle bir sınavla alım yapılmaz.BU HAYATTA GİRDİĞİM EN SAÇMA SINAVDI .Türkçe sorularıda saçma , yani soruların cevabı kesin değil ,matematikte tren sorusu yanlıs vesaire hayatımdaki en dandik sınavdı .
-
Bakın kimseyi uzmek istemem ama bu kadar kalitesiz sacma sapan soruların sorulma sebebini buraya detaylica yazmak istemiyorum ama bu alimdan cok ümidimiz olmasin arkadaslar.Ne zaman sacma sapan sorularin oldugu sinava girsem mülakatta elenirim ama cagirdiklari adam sayisi cok az olur benide laf olsun diye çağırır. Kisaca vakifbank bi sene sadece bos gecmemek icin alima cikti.Mufettisler bile yoktu unide.Cok beklentiniz olsmasin herkese iyi aksamlar.Aselasaniztan nedir lan resmen dalga geçilmiştir sinavda
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@sinavparambitti bu arada facede sözde kendisi kamu kurumunda uzman olan şahsiyet ,bir not paylaşıyor sonra notun her sayfasına kırmızı kırmızı kocaman adını yazıyor amaç bilinç altında ismini yaygınlaştırmak bakalım bu şahıs yukarda bahsettiğim tayfa grubundan kendisi acaba kitap ne zaman bascak çok merak ediyorum Birazda onun söylemlerinden dolayı böyle uydurma haberler yayıldı gerçi kendisi neden spekülasyon yaptığı bellide neyse.Arkadaşlar sınav %95 ihtimal eylülde. Boş kalan kurs sıralarını doldurma oyunlarına uymayın saygılar,sınava yakın zamanda gidersiniz
-
RE: Ilk maaş❤
Ben işe girip ilk maaşımı aldığımda kitap ihtiyacı olan 5 kişiye totalde 500 tl yi geçmicek kitap alcam,1 tane kuzu kestirip fakirlere dagitcam.
-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
Ya bana ne mail attılar nede aradılar .Onlar bile anlamışlar galiba bu cocuk zaten biliyodur olumsuz olcağını uğraşmayak demişler galiba ah yalan dünya
sinavparambitti tarafından gönderilen son iletiler
-
@north-remembers adamın yazdığını okudamadan yorum yapma.
-
RE: 2019 Hakim Yardımcılığı
Tahminimce bu proje reform hareketleri hemen yürürlüğe girmeyecek ,çünkü daha plan olarak bahsedildi hepsinden kademe kademe devreye gircek gibi gözüküyor.
-
@westworld HERKESE HAKKETTİĞİNİ YAZIYORUM.KUSURA BAKMAYIN SİNİRLENDİM!
-
@fth-00 almayacaklar diye birşey demedim, kesinlikle aranan olacaktır lakin kendi kendizine karamsarlık bulupta milleti umut kırma ile suçlamayın ekonomik kriz her yeri vurur devlet özel farketmez kaldıki vakıfbank yarı kamu bankası tamamen özel değil!Yönetim kurulu başkanına atanan yeni isimde belli sonuçta.
-
@marsiyal boş yapma kimsenin umudunu kırdığım yok yazdıklarımı okursan görürsün sadece insanları bir şeylerin olabilme ihtimalini hatırlatıyorum kaldı ki sen kimsinki bana başlığı bırak dersin.Bu arada geçen sene olduğu gibi bu senede uzmanlık teklifini kabul etmeyeceğim rahat olabilirsin.Ortalama genel puanım : 75.625 sizin gibiler anca hayal kurar ben ise sizin hayallerinizi çoktan yaşamış yeni hayaller peşinde olurum hadi ikile!
-
@sinavparambitti bu arada genel yetenekten şu sağa sola giden adam sorusu herkese doğru sayılmış
-
@sinavparambitti hem ayrıca bu sınav sayesinde kpssyede biraz çalışmış olduk o açıdanda bakalım ,tek bir şeye umut bağlarsanız çok hayal kırıklığı yaşarsınız arkadaşlar,o yüzden şimdilik unutun hiç yokmuş gibi davranın aniden bir telefon gelir ,o an sevinçten havalara uçarsınız ama şimdi düşünmek anca size ve zamanınıza zarar verir.Herkese şimdiden iyi bayramlar.
-
@dhdbsjdb hocam ben açıkcası korkuyorum ,ama kimsenin umudu kırılmasın diye yazmadım ekonomik kriz gerçeği var (saklanan kriz) umarım yanılırız ben çok fazla alım olcağını düşünmüyorum.Ama dua edelim tüm kardeşlerimiz işe girecek kadar alım olur.Kimse moral bozmasın.Her şerde vardır bir hayır. TAM GAZ İLERİ PES ETMEK YOK!!Never back down.