29 iletişim uzman yardımcılığı
-
Kazanılması zor bir sinav ve ayrıca 23 şubat tada sayistay sınavı var ve konular oldukça farklı ayrıca ingilizcede bayağı yer kaplıyor. 30 soru.Her şeye hazırlanıp yarım yamalak hazirlanmaktansa tek bir sınava adam gıbı çalışmanızı öneririm.
-
Bir hafta sonra sayıştay var. Hangisine ağırlık verilmeli ? ikisi bir arada gider mi acep ?
-
@enveryesevi ikisinide kaybedersiniz.Size tavsiyem sadece birini seçin.Ben sayıştay düşünüyorum. Ingilızce 30 soru ve enerjimi ona saklayamam.
-
Kısa sürede İngilizceyi nasıl halledebiliriz
-
@beton-şaban 45 günde çok zor hiç temeliniz yoksa ama yds 60 ve üzeri ise halledilir.Yoksa sadece ingilizce çalışmanız gerekçem onada zaman yetmez.
-
keşke kpss ile çok insan çağırıp tek sınav yapsaydılar..Zaten Ankara'ya git gel mesele
-
Maaş diğer uzman yardımcılıklarıyla aynı mı? 4900 küsür.
-
Geçen sene Maarif vakfı da buna benzer bir süreçle personel alımı yapmıştı. Sınav İstanbul'daydı kalktım Ankara'dan İstanbul'a gittim. Bir daha da böyle bir sınav için şehir değiştirmemeye karar verdim. Eğer GK/GY'si iyi, YDS puanı en az 70 olan bir Uluslararası İlişkiler mezunuysanız tereddüt etmeyip sınava katılın. Ancak öbür türlü emeğinize yazık. Ayrıca bu sınava İİBF'den 800-900 kişi katılır.
-
@por-favor 800 900 kişimi en az 3500 ü var.
-
@adolf-stalin merkez uzmanlık işte aynıdır.
-
@sinavparambitti o zaman çok kasıntı yapmaya gerek yok. Bir sürü aşama var
-
@adolf-stalin, içinde söyledi: 29 iletişim uzman yardımcılığı
aman çok kasıntı yapmaya ger
enerjinizi doğru kullanmak sizin için daha faydalı olacaktır hocam.Hakkınızda hayırlısı dualarım tüm emek veren kardeşlerimle.Allah yar ve yardımcımız olsun .Ancak tüm arkadaşlara diyorum artık sınavı geçmek gerçekten mesele değil asıl mesele mülakatı geçmek bundan emin olun!
-
@sinavparambitti hele de böyle bi kurum için yüzde yüz doğru bi tespit
-
@sinavparambitti Başvuru yapanların hepsini çağırmazlar diye düşünmüştüm ama yanılıyorum sanırım.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 29 iletişim uzman yardımcılığı
- Kpss şartı yok
- Yds yok
- Sayıştay ve ysk gibi benzer bu iki açıdan
- Ön eleme sınavı gkgy ağırlıklı kendi mevzuatı var artı 30 ingilizce
- İİBF den 70 ve üzeri ilk 200 aday alan sınavına girecek alan sınav içeriği sonra belli olacak
- Alan sınavından da en yüksek 40 kişi sözlüye girecek 10 kişi atanacak.
Sanki sayistay a adam aliyolar bu nedir ya. Ben ugrasmam bunun icin filan
-
80-90 puan aralığındakiler için iyi oldu böyle yapmaları. En azından kurum sınavı var diye ders çalışma azmi gelir .
-
Ne saçma salak bi ilan bu ya.Madem ingilizce sorcan koy 60 70 yds herkes ekmeğine baksın..
-
İletişim Teorileriyle alakalı bir kaynak bulamadım. Bulan varsa, yeşillendirirse sevinirim.
-
Soru dağılımı kısmını aydınlatabilecek bir arkadaş var mı? Yani şöyle midir?
GY 30 soru GK 40 soru yabancı dil 30 soru toplam 100 soru
Genel yetenek (Türkçe matematik) (30 soru)
Genel kültür de alt kısmında verilen tarih ile başlayan kısım (15 soru) + mevzuat (15 soru) + iletişim teorileri (10 soru)
Ben bu şekilde düşündüm sizce nasıl olacak soru dağılımı ?? -
@adamslani06 https:/ /www.slideshare.net/arasbozkurt/iletisim-kuramlari
şöyle bir şey var hocam.