Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Kaynak, Çalışma Yöntemi, Bilgi Paylaşımı
-
Arkadaşlar sayıştay denetçi yardımclığı sınavına hazırlanan arkadaşlar kaynak tavsiye, soru sorma vs için burayı kullanabilir. Diğer başlık süreç hakkında bilgi almak için aktif tutulabilir. iyi çalışmalar.
-
beyhan ataç /abuzer pınar -maliye politikası
ismail türk - kamu maliyesi
abuzer pınar - Para Banka Mali Kuruluşlar ve Uluslararası Mali Sistem -
erdal ünsal - mikro iktisat
kemal yıldırım - makro ekonomi
murat yayınları-Kamu Hukuku x Özel Hukuk -
@otuzyılsavaşı önerileriniz mi kullanacağınız kaynaklarınız mı?
-
@burcuburcu
kullandığım kaynaklar hocam -
@otuzyılsavaşı kamu maliyesinde Abdurrahman Akdoğan mı yoksa İsmail Türk mü alalım Hocam ? İsmail türk’ün Kitabında hangi konular var tam olarak içerik kısmına ulaşamadım ben
-
Yalnız bu kaynaklar yazılı sınav için yazılmış galiba. Test sınavı için kpss kaynakları yeterli olur çünkü.
-
@kilici Hocam ben ilk defa Sayıştay sınavına gireceğim ve sınav düzeyi nasıl bilmiyorum. Elimde pareto ve Mahmut kalenderoğlu var. Bunlar yeterli midir yeterliyse hangisinden çalışayım ? Yeterli değilse hangi kitabı öneriyorsunuz ?
-
@22121121 Daha önce kpss ye girdiyseniz eğer sorular aynı düzeyde geliyor hocam. Elinizdeki kaynaklar maliye kısmı için yeterli ama vergi hukuku kısmı için nurettin bilicinin kitabını tavsiye ederim çünkü ayrı bir çalışma gerektiriyor vergi kısmı.
-
@kilici Eyvallah Hocam çok sağolun
-
Kaynak fetişi olmayın arkadaşlar.dershane kaynakları bile fazlasiyla yeter Sayıştay için (tvs hariç).erdal unsaldan çalışana kadar yüksek bilgiliyi 3 kere döner daha çok şey öğrenir daha yüksek puan alırsınız.
-
@varoufakis erdal ünsal mantık kavratıyor mikro ikt. Kitabını çalışmak da zor değil yüksel hocanın tarzı ezberci tablo koy yanına yorumla şeklinde nedenler üzerinde çok durmuyor .
-
Arkadaşlar maliye dersi için kpss formatına uygun soru bankası tavsiyesiniz var mı? Özgün ya da çıkmış sorular farketmez ( pareto dışında)
-
@nopainnogain 4t maliye çikmiş soru kitabi var hocam
-
@22121121
Abdurrahman Akdoğan olur hocam.gayet güzeldir o da.
i.Türk eskidir biraz. Murat'ın maliyesi(büyük kitap) de olur ya da diğer düzgün,hacimli popüler maliye kitapları.Ben klasik kaynaklardan çalışmayı daha çok seviyorum... -
@otuzyılsavaşı Eyvallah Hocam sağolun
-
@mermaiden kandırma kendini
-
@varoufakis kişinin kendini kandırması sorun oluşturmaz ama sayıştay kaynak paylaşımında yüksel hocanın çok sınırlı kitabını yeterli bulmak forumdakileri kandırmak olur.
-
Bence de sayistay sinavi yuksel hocayla olacak iş değil Erdal hoca lazim böyle sinavlara
-
@mermaiden bende tam tersini düşünüyorum.siradan bir ÖSYM sınavı icin ustelikte TEST sinavi icin akademik kaynak oneriyorsun.cikmis yılların soruları var geçen sınavda sadece 1 soru test kitaplarında yoktu.(pierson)