2018 SAĞLIK UZMAN YARDIMCILIĞI GELMEYECEK Mİ?
-
Bakanlık artık uzman yardımcısı almıyor mu ? Kaç sene oldu yok kurum içinden mı alıyor anlam vermiş değilim
-
@banshe araştırmaya değer bir konu. Milli eğitim bakanlığı uzman alımını öğretmenler arasından yapıyor acaba sağlık bakanlığı bu yolu tercih etti mi ? Bilen biri var mı forumda?
-
@banshe uzman yardımcısını geçtim halk sağlığı ve kamu hastaneleri baya oldu denetçi almayalı en son 2015 te almıştı
-
İİBF sağlık yönetimi mezunu olarak bu ilanı bekliyorum bakanlıktan tık yok bakanlıkta çalışan arkadaşımız yok mu konuyla alakalı olacak? Mal bu forumun eli uzun;)
-
@banshe ben de sağlık yönetimi mezunuyum hocam ama p3ten alıyor galiba bizim bölümü
-
@tudisiar evet hocam a İİBF çatısından görebiliriz
-
@tudisiar Alan test olmadığı için sağlık yönetimi mezunları KPSS p3 puanı ile atanıyor.
-
@burcuburcu nasıl hocam ben anlamadım.bem İİBF kontenjanından başvuru yapamıyorum sonuçta ibbf fakültesinde idi bölümümüz
-
@banshe İİBF denkliği mevcut mu sağlık yönetimi bölümü için?
-
@burcuburcu hocam denklige gerek var mı bölüm zaten ibbf de hukuk maliye iktisat muhasebe dersleri aldık. Bir çok kurum sınavına mülakatına girdim sorun olmadi
-
@banshe o zaman vardır hocam zaten yani denk kabul ediliyordur.
-
Bunların alıma çıkması ayrı dert, ilanın sonuçlanması ayrı dert.
-
2016 nın başlarına kurumdan biri sene sonu olmadan ilana çıkacaz demişti. Hala ses yok.