Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
Uzman yardımcılığı için teklif veya olumsuz dönüş alan var mı?
-
Hayır henüz değil..
-
0212 319 74 59 numarayı arayıp bilgi alabilirsiniz
-
@sirreal23 siz teklif almadınız mı?
-
Hala bekliyorum maalesef
-
gecen hafta dönüş olacağı söylenmişti ama henuz bişi yok
-
sizler hangi pozisyon için çağrıldınız ?
-
@sirreal23 ben müfettişliğe girdim daha sonrasında uzman yardımcılığı için mülakata çağrılmadım ancak olumsuz mailde almadım
-
Anladım. Geçen hafta çarşmba referanslarım da arandı ben olumlu dönüş bekliyorum açıkcası
-
Arkadaşlar ik yı arayan oldu mu? Ben aradım ulaşamıyorum. Ne diyorlar ulaşabildiyseniz?
-
mail attım ama henüz dönüş yok
-
Halen bir cevap alan yok mu?
-
Kimse haber almadığına göre süreç devam ediyor izinler vs. Süreç yavaş ilerliyor
-
Memurlar.nette biri 5 gün önce teklif aldığını yazmış. 3.500 brüt teklif etmiller.
-
Uzmn yard. Maaşları yaklaşık olarak ne kadar acaba standart brüt 3500 dür diye tahmin ediyorum brüt 3000 civarı bir rakam cok düşük ist için
-
Ya benim anlamadığım koskoca forumda sadece bir kişiye mi teklif gitmiş.Benim mülakatım olumlu gecti.En gec 2 hafta içinde olumlu yada olumsuz dönüş yapılacak denildi.Hala ses yok.
-
Bugün oldu aslında 2 hafta. Birazdan da mesai biter. Bugümde boş grçti gibi arkadaşlar
-
@aaaa1234, içinde söyledi: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
Ya benim anlamadığım koskoca forumda sadece bir kişiye mi teklif gitmiş.Benim mülakatım olumlu gecti.En gec 2 hafta içinde olumlu yada olumsuz dönüş yapılacak denildi.Hala ses yok.
Ben de anlayamadım ve aynı fikirdeyim. Referanslara da işe alımı planlanıyor demişler telefonda.
-
Başlığı up’layalım
-
Arkadaslar merhaba az önce insan kaynaklarıyla görüştüm.Sürecin devam ettiği ve bilgi verileceği söylendi.Gercekten devam mı ediyor yoksa idareten mi öyle söylüyorlar bilmiyorum.Sizin de bilginiz olsun.