PTT Personel Maaşları 2018
-
İnternette arama yaptığım zaman maaş 3.300 ile 3.700 arası ama bu sözleşmeli de olsa geçerli mi emin olamadım (net bilgisi olan var mı arkadaşlar?), ayrıca performans desteği maaş artabiliyormuş, yemek ücreti varmış, servis güzergahı dışında kalanlar için yol parası veriliyormuş ve anlaşmalı sağlık sandıkları olduğundan da bahsediliyor.
-
@asimplelife yazıyı yazarken bizzat ptt personellerinden bilgi alarak yazdık arkadaşlar. Herhangi bir şey takılmasın kafanıza yazı harfiyen doğrudur, 100-200 tl'lik fark içinde kusura bakmayın
-
@antimülakat teşekkür ederiz
-
Ptt avukat vekaleti doluyor mu? Bu konuda net bilgi bulamadım.
-
@hgrotius kesin vardır hocam. Neden olmasın 100'lerce şubede sürekli dava durumları vardır.
-
@antimülakat hocam şöyle düşününce ptt ile kimin ne davası olur tam emin olamadım.
-
@hgrotius ptt bir sürü şirkete kargo hizmeti de veriyor hocam. Bunun içinde yıllık anlaşma vs. yapılıyor, sözleşme bedelini ödemeyen şirketler ilk aklıma gelen örnek. Bunun dışında yurtdışı kargo hizmetini de ptt yerine getiriyor. Gümrüklü mallar UPİM/İstanbul'a geliyor. Burada da bir sürü problem çıkıyordur ve bunlar hep dava açmaya sebep olacak durumlar.
-
PTT deyince aklımıza ilk gelen evrak gönderimi olmasın hocam. Para transferinden, lojistik faaliyetine, ulaştırma hizmetinden, depolama hizmetine kadar çok büyük bir ağdan bahsediyoruz. Türkiye'nin en büyük işlem hacmine sahip işletmelerinden birini konuşuyoruz. Dava olur mu değilde, davasız olur mu diye düşünmek gerek!
-
@hgrotius ptt lojistik hizmeti sunan bir firma haline geldi, aynı zamanda online alışveriş hizmeti de var bu da dava olasılığını artırıyor. Özellikle ptt lojistik sebebiyle bir çok şirketle mutlaka devam eden davası oluyordur.
-
@antimülakat bu yazıyı görünce bizim 30 yıllık meslek hayatı olan bir abimizin sözü aklıma geldi. ne tür iş yapıyorsunuz diyene "alkollü içecek satışı hariç her işi yapıyoruz" der hep ptt için en doğru tanım bence.
-
Ptt avukat maaşı 3.800 tl , adana’da vazife yapan arkadaşım vekalet doluyor dedi. Ancak her yeri bilmiyor. Tahsilatla vekaleti önceden almakta mümkün oluyormuş.
-
Uzman yrd larin hepsi gm binasinda mi calisacak acaba? eger oyleyse sayi cok nasil olcak