@ilerlemeyedevam etmez, otomatik ikametgâhına bakılacağı için endişe etme.
asimplelife
@asimplelife
asimplelife tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
-
Garanti Bankası Sales Trainee (ST)
Arkadaşlar sınav için davet alan (6 mayıs son gündü online sınava girmek için) ve geri dönüş alan oldu mu?
-
RE: Garanti Bankası Müfettiş yardımcılığı
@asimplelife rica ederim, estafurullah. Tabii daha bilgili biri yazarsa daha iyi olur, iyi günler
-
@hukuksever cevap verildi mi bilmiyorum ama bugün bana söylenen para yatırmak için 18 Mayıs son gün, başvuru için 21 Mayıs son gün
-
RE: Finansbank Sales Trainee
Akadaşlar ben ilan daveti aldım, online sınava da girdim. Sınavım güzel geçti süre sorunu yaşamadım ama olumsuz geri dönüş aldım. Ve evet Tr Finans, başarılar sınava girecek olanlara
-
@figo102009 biliyorum, haklısınız öyle yazılmış ama ben bugün duyduğum şeyi söyledim. Yanlışlık olmasın tabii
-
@marjinalfaydali benim genel olarak iyi geçmişti en çok üzüldüğüm şey oydu..
Soruları hatırlamasak bile forumlarda konuşdukça çıkmıştı, bazen 'olmuyor' benim de öyle oldu.. Haklisiniz aşama önemli değil sonuca ulaşamadıkça neresi olursa olsun bir mânâ taşımıyor -
Aynı pozisyon için başka bir bankadan davet aldım aynı gün (başarısız maili üzerine) o hâlâ sonuçlanmadı..
Umarım bir taraftan kapanan kapı diğer taraftan açılır..
Size de başarılar diliyorum -
@umutlu-bekleyiş arkadaşım seri kısmına yeni kimlik kartında yazan seri noyu yaz A... dite giden hani
Seri no kısmına da sıfır yaz
asimplelife tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
@ihadayı gözün aydın hocam hayırlı olsun
-
@yineburalardayiz hocam kobi için teklif aldım, 2 haftalık bir eğitim olacak, portföy oluşturmamız gerekiyormus, verilen bilgi bunlar
-
@ihadayı sagolun hocam, darısı size ve diğer arkadaşlara da olsun inşallah
-
@ihadayı hocam, şube söylendi, cuma en geç pzt başlayacaksınız denildi, ank için arandım diğer illeri bilmiyorum
-
Arkadaşlar ben uzman yardımcılığı için teklif aldım, aramalar başladı, tlf takip edin 212 alan koduyla arandım
-
@veblenist ben de hocam, vmy ile de ziraat aynı gün olacak mesela..
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@kpsslik hocam para yatırırken bir ayrım var mı biliyor musun?