@sbf1983, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@figo102009 hocam gecis sartlarini cok iyi bilmemekle beraber iskurun buro personeli en sonkiler hep kadroya gecti ve imdler dahil, ogretmenlik, iibf, hatta muhendislik mezunu bir cok personeli var. Kamuda b kadroda is agirlikli olarak isbasinda ogrenilir. Kendi acimdan soylersek iskurun personeli genelde iyi egitimlidir. Iliskiler de iyidir. Ama sosyal alani olan bir kurum. Yani issiz olan insanlara empati kurman gereken bir yer. Paydasi cok fazla kurumun. Vatandasin yanisira isverenler, kalkinma ajanslari, universiteler, diger kamu kurumlari,valilik il istihdam kurulu toplantilari vs. Issizlik sigortasi servisinde de calissan vatandasla muhatap olman gerekli. Belki muhasebe veya idari islerde o kadar muhatap olmazsin diyecegim ama gun icinde telefonla bile cok muhatap olunuyor. Biz de daha onceki sozlesmeli alimdakiler kadroya gecirildi devam edenler var fakat bazilari kimya mezunu falandi onlar kit vs baska kurumlara gecenler oldu. Biz de ucretli ogretmenlik yapip burasi daha iyi diyenler de vardi matematik mezunu olan. Ama kisiden kisiye degisir tabi bu durum. Ama ogretmenlik atamalarinda keske tercih yapsaydim diyen imd arkadasim da vardi. Bu konuda ben isletme mezunu oldugum icin kiyas yapamiyorum.
Yani iş yükü açısından orta halli bir kurum ve bu da çalışılacak birime göre değişir diyorsunuz değil mi hocam..?
Ayrıca birim olarak en iyi servis idari işler olsa gerek.. Açıkçası iki arada bir derede kaldım hocam.