@parşömen
Yazıyı okuduktan sonra aklımi soracaklarimdan ziyade düşünce sardı 7 bin küsur maaştan kenara neden 2 bin TL attı :)))
rlg tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
RE: 2018/1 ataması
@aliveli
Toplu bir sesi iibflilerden beklemek ütopik olur.İns.merkezi alim yüksek olur diye dua etmekten nirvanaya ikametimi aldırdım -
RE: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@yusufum
Ben bu hak yeme olayina niyeyse coklari gibi bakmıyorum.eger kazandığınız kurumda baslayacaginizdan ve sizi iş maaş vs. Tatmin edeceginizden eminseniz yapmayın. Ama netlik yoksa yapin neticede ortada kaldığınızda kimse aaa buda bizi düşündü demez. -
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
Yazilarinizi yeni okudum..genelde ayni sorunlar baylı,bayanlı yaşanan şeyler aynı.Bu sitede bunlar dile geliyorsa getirenler bos değil eminim hepiniz bir yerlerde calisiyor olacaksiniz.Belki vakit var belki de vakit doldu.
-
RE: Forum Üyeleri Hakkında Düşüncelerimiz
@Antimülakat
Tskler sabah sabah yuzumde tebessum oldu yaziniz.Tabiki yazarim biliyorsam bilgi veririm bunun bir onemi yok.;) -
RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
Ptt mulakat sorulari: Tugrul bey doneminde acilan ilk medresenin adi ? Baskalarinin arkasindan konusmaya ne denir? Turkiyede aricilikta birinci olan bolge? Mulakata girecej olan arkdslra basrlr.
-
RE: PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
@isltme_isltme
Hocam 84_80 genel olarak çoğu il böyle kapadı.Bir yer galiba 78 le kapatmış orayida seçen olmamış o şekilde düştü.
rlg tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İşkur personel alımı 2018
@Antimülakat @aliveli
https:/ /www.memurlar.net/haber/719196/dpb-hizmet-sozlesmesini-yenilemeyen-1-yil-sinirlamasina-tabi-olmaz.htmlBu yaziya istinaden aralik basi istifa etsem hak kazandigim diger 4b ye gecebilir miyim acaba? Sozlesmemiz 31 aralikta doluyor 1 ocakta yenileniyor. Bilginiz varsa lutfen yorum yapar misiniz.
-
@figo102009, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@rlg, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@antimülakat, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@figo102009 normal seyirde sözleşmelideki durumu biliyorsun. 1 sene çalışma şartı oluyor ve kadrodan b kadroya. Ama ben öğretmenlik için aynı süreci yaşayacağından emin olmamakla birlikte geçişine müsaade edilir diye düşünüyorum. Personel Dairesi ile görüşerek netlestirebilirsin. Bir de şu dönemde iş bulma olayı iyice riske girdi. Bulmuşken başlamasın diye düşünüyorum. Tabi şu geçiş meselesinin netleşmesi ile birlikte.
Peki hocam velev ki evrakları verdim diyelim. O arada da öğretmenlik için mülakata kaldık diyelim. İşkur'a gitmesem olur mu? Yasal süreç evrakları verdiğim an mı başlıyor yoksa sözleşmeye imzayı attığım an mı? Yani değişen mevzuat neye göre start veriyor acaba?
Bana sorulmadi ama cevaplayim sozlesmeyi imzalayinca dediginiz yasal surec baslar. Evrak teslimi sonrasi GS yapilmayacak mi sozlesme en son imzalanir..Hem ayrica iskura dediginiz gibi velevki baslarsaniz ve sevdiginiz ogretmenlik olursa kimseye sormadan istifanizi kuruma basip gecersiniz.
Çok teşekkür ederim sayın @rlg
Yani değişen mevzuat gereği kesinkes eminiz di mi bu konuda..? Yani kesinlikle geçiş yapılabiliyor..? Peki sizin görüşünüz nedir? Öğretmenlik veya işkur noktasında..?
Evet degerli hocam eminim...bizim kurumdaki sozlesmeli 4bli iş arkadaşim sinif ogretmeni olarak atandi ve kimseye de (ust mudurlere) gecis varmi yokmu diye sormadi istifasini yazdi gecti..️... iskur mu ogretmenlik mi evett ben olsam iskura baslar ayni xamanda dersimi calisirdim madem ogretmenlik yakisiyor seviliyor ona calisir atanmaya calisirdim...Takdir sizin.
-
@antimülakat, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@figo102009 normal seyirde sözleşmelideki durumu biliyorsun. 1 sene çalışma şartı oluyor ve kadrodan b kadroya. Ama ben öğretmenlik için aynı süreci yaşayacağından emin olmamakla birlikte geçişine müsaade edilir diye düşünüyorum. Personel Dairesi ile görüşerek netlestirebilirsin. Bir de şu dönemde iş bulma olayı iyice riske girdi. Bulmuşken başlamasın diye düşünüyorum. Tabi şu geçiş meselesinin netleşmesi ile birlikte.
Peki hocam velev ki evrakları verdim diyelim. O arada da öğretmenlik için mülakata kaldık diyelim. İşkur'a gitmesem olur mu? Yasal süreç evrakları verdiğim an mı başlıyor yoksa sözleşmeye imzayı attığım an mı? Yani değişen mevzuat neye göre start veriyor acaba?
Bana sorulmadi ama cevaplayim sozlesmeyi imzalayinca dediginiz yasal surec baslar. Evrak teslimi sonrasi GS yapilmayacak mi sozlesme en son imzalanir..Hem ayrica iskura dediginiz gibi velevki baslarsaniz ve sevdiginiz ogretmenlik olursa kimseye sormadan istifanizi kuruma basip gecersiniz.
-
RE: PTT Personel Alımı 2018
@keynesin-faizi, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Bu sene ptt alım yapar mı?
Yapabilir.. Bu alim aciklansin 5/6 ay sonra tekrar alima cikar gorusundeyim.
-
@yenyeniden, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
@rlg, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2018
Acaba forumda ptt calışanlar var mı ki ortamı biraz anlatsalar..
Puan¿şehir?
Soylemem hocam
Siz nerde calisyorsunuz?
Ptt tecrubeniz var mi sinav calisma vs.Ptt tecrubem yok hocam. Sinav derken kpss mi ? Ptt mi ?
-
Acaba forumda ptt calışanlar var mı ki ortamı biraz anlatsalar..
Puan¿şehir?
-
RE: KPSS 2018 EĞİTİM BİLİMLERİ KAYNAK ÖNERİSİ
@hgrotius, içinde söyledi: KPSS 2018 EĞİTİM BİLİMLERİ KAYNAK ÖNERİSİ
eğtim kitaplarında e book filan var mı?
️
-
RE: KPSS 2018 EĞİTİM BİLİMLERİ KAYNAK ÖNERİSİ
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS 2018 EĞİTİM BİLİMLERİ KAYNAK ÖNERİSİ
Bir dönem İhtiyaç Yayınlarına da fena değil diyorlardı ama akıbeti ne oldu bilmiyorum? Pegem tabi bu konuda farklı bir noktada olduğu aşikar. Bir de bazıları uzman kariyerden bahsetmiş. Onu kullanan var mı aramızda, bilgi verirse seviniriz.
Ihtiyac guzelmis evet ama galiba piyasada satisi yok Pegeme karar verdim sonra takviye olarak baska yayinlarini arastirip almayi dusunuyorum hocam.