gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
-
@antimülakat
Hocam ne zaman açıklanır acaba listeler bilginiz var mı? Birde 2018 de temmuzdan önce alım olur mu tekrar puanima dusmezse bunda memurluk bir alim daha var olsun onda düşer deyip teselli vercem kendime de -
@rlg olur diye düşünüyorum temmuzda önce. Açıklanma tarihiyle ilgilide henüz bir duyumum yok maalesef.
-
@Antimülakat hocam hala açıklanmadı.aldığınızı bir duyum veya herhangi bir tahmininiz var mı?
-
@mahallesnafi, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
@Antimülakat hocam hala açıklanmadı.aldığınızı bir duyum veya herhangi bir tahmininiz var mı?
18 aralıkta mülakatlar başlayacak en az 10 gün öncesinden açıklanacak yazıyordu ilanda haliyle bu hafta açıklanır
-
Hayırlı olsun listeye girenlere http://personel.gtb.gov.tr/duyurular/20172-b-grubu-personel-alim-ilani
-
@mustapha sitede hala gözükmüyor hocam
-
@mermaiden gözüküyor hocam gönderdiğim linkte, duyurular kısmına da eklenmiş.
-
Evet arkadaşlar
2017/2 tercih sonuçları da açıklandı.
Kazanan arkadaslara hayirli olsun. -
Site açılmıyorda acaba kaç puanla kapattı
-
Memur taşra 83.98 le kapattı
Muhafaza 77.83 le kapattı
Tüketici hakem heyeti 83.42 ile kapattı
-
@wilfried, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
Site açılmıyorda acaba kaç puanla kapattı
explorer dan deneyin
-
@aslan-reyiz muhafaza puan 77 di.üzüldüm be.
-
şimdi o mülakata gitmeyenler olacaktır. Nasıl olsa internetten başvuru oturduğun yerden bedava. Boy kilosundan haberi olmadan gidip elenen olacaktır. İşte onların hepsine selamlarımı iletiyorum. 1 puanla muhafazayı kaçırdım. Size başarılar.
-
@akkygsz bir puanla ve civarında baya sınav kaçıran biri olarak diyorum sabır hocam bunlarda geçiyor sabır.
-
@akkygsz
Bı selamda benden.0,09 ile kaçıran biri olarak.:) -
0,7 ile bizde listeye yazılalım : )
-
Sadece kimlik yeterli de mi ?
-
@rlg bir selamda ben deyim bari :D:D
-
-
evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi gümrük mülakatına 180 kişi katılmamış. Muhafaza memuru arkadaşım katılmayan sayısı 250 yi bulur diyor. Ben ve diğer 1 puanla kaçıran arkadaşlarım adına söylüyorum ki diğer tarafta Allah bunun hesabını sizden soracaktır.