TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. mahallesnafi
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 76
    • En İyi 24
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

mahallesnafi

@mahallesnafi

39
    İtibar
    1543
    Profil Görüntülemeleri
    76
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

mahallesnafi Takip etme Takip Et

mahallesnafi tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Puanlar Açıklandıktan Sonra Ne Yapmalı? Kurum Sınavları ve Puanları Nasıl Olabilir?

Beraber dersaneye gittiğim arkadaşımdan örnek vereyim.geçen sene 14 temmuzda kpss açıklandı,15 temmuzda darbe girişimi oldu.ancak arkadaşım hiçbir şeye aldırmadan kurum sınavlarına hazırlanmaya devam etti.günde 1 saat de olsa muhakkak ders çalıştı.ben ise mart gibi çalışmaya başladım.çok ara verince ders çalışmak zor oluyor ve konuları hatırlamakta biraz zorluk çekiyorsunuz.

GUY için kurum sınavında ben ucu ucuna mülakata kaldım, arkadaşım çok rahat geçti sınavı.bu sene kpssye girdik ikimiz de.ben geçen seneki puanımı alırsam şükredeceğim, arkadaşımın derece yapma ihtimali var.ben Guy olursam öpüp başıma koyacağım, arkadaşım şimdiden müfettişlik,sayıştay planları yapmaya başladı.

Diyeceğim o ki kesinlikle çok uzun ara vermeden ders çalışmak sizin için iyi olacaktır.bu sene belki de memur alımı açısından en kısır seneydi, ona rağmen ders çalışmayı bırakmayanlar için verimli oldu.bir sonraki kpss sürecini de göz önünde bulundurmak en mantıklısı çünkü kurum sınavlarında, mülakatlarda ne olacağı belli olmuyor ne yazık ki.

Umarım hakeden, emek veren herkes karşılığını alır.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

Arkadaşlar sürekli müsait olamadığımız için belirli aralıklarla foruma girebiliyoruz.sayfalarca yazılmış ve yneredeyse hiçbiri mülakatla ilgili değil.başlık konusu dışındaki konuları özelden konuşabilir misiniz?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) 1044 Personel Alıyor

@mahallesnafi forum cahilliği böyle olsa gerek.başlığa yazarken başlık açmışım şimdi de silemiyorum 🙂

KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)

Puanım 77.5.bütün moralim alt üst oldu.her yere azar azar kontenjan verilmiş.nereyi seçeceğimi bilmiyorum.eğer olmazsa 1 yıl daha beklemeyi gözüm kesmiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı

@rlg sn. bakan 2 gün içinde açıklanacak dedi ancak üçüncü gün de geçiyor.beklemekten yoruldu insanlar.

KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: GUY MÜLAKAT SORULARI

İstanbul için (ekonometri)

1. Arbitraj nedir?
        2)Sanal para (bitcoin) nedir? Neye göre değer kazanır veya kaybeder?
        3)Giffen paradoksunu açıklayın.
      KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: PTT Personel Alımı 2018

@beetle bben de 2017/2 mağduruyum.Geçen hafta çıkan khk ile mağduriyet giderildi.Sn.Bakan 10 gün içinde işe başlatılacaklarını söyledi.Bugün yarın çağırmalarını bekliyoruz.

KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi

@bolulu ben halk ekmek satıyorum 75 kuruşa.Kocaeli'yi kazanırsanız ekmekleriniz benden 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: ptt 2017 mülakat soruları

05.05.2017 mülakatından;

1. "Belleğin Azmi" isimli tablonun sahibi, sürrealist akımın öncülerinden olan ressamın adı nedir?
      • Salvador Dali.
      1. Pusulada 'N' harfi hangi yönü gösterir?
      • Kuzey.
      1. Bektaşi tarikatinin kurucusu kimdir?
      • Hacı Bektaş-ı Veli.
      KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi

@oguzidane komik mi şimdi bu?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi

mahallesnafi tarafından gönderilen son iletiler

• RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Merhaba arkadaşlar. Başvuru sırasında bir sorunla karşılaştım. Elimdeki diplomada mezun olduğum bölüm 'iktisadi ve idari bilimler' olarak gözüküyor anca edevletten aldığım mezun belgesinde iktisat fakültesi olarak gözüküyor. Bilgileri yanlış girersem sorun yaşayabilirim diye düşünüp başvuruyu yarım bıraktım. Yol gösterebilecek veya fikir verebilecek bir arkadaş var mı acaba?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

@uruk-hai evet ilk seferinde onu da yapmıştım.sonradan düzelttim yine olmadı.3 farklı tarayıcıdan da denedim yine olmadı.

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi

@allizwell bakmakla yükümlü olduğum kişiler kısmı alt taraftaki kısım değil mi? ben üst taraftaki kısmı doldurdum

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi

@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

@mahallesnafi, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı

m aile bilgilerini yine olm

hocam muhtemelen orda rakamla kardeş sayısını yazmanız gerekiyor orayı atlamış olabilirsiniz.

1 kardeşim var.kardeş sayısına da 1 yazdım.anlamadım yahu tercih yapamıyorum resmen 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi

arkadaşlar guy için dünden beri başvurmaya çalışıyorum ancak 'gönder' tuşuna bastığım zaman 'aile bilgileri' ile ilgili yanlışlık olduğunu söylüyor. dün siteden kaynaklı hata var diye düşündüm.bugün tekrar denedim olmadı.10 kere sildim yeniden ayzdım aile bilgilerini yine olmadı. var mı malumatı olan?

KPSS A içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak

@akkygsz konuyu tartışmaya çevirmek gibi bir derdim yok ancak üslubunuzu beğenmedim.incelik edip helallik istedim vermezseniz kendiniz bilirsiniz.ben sınavdan yeterli puanı alarak mülakata kalmaya hak kazanmışım.girip girmeme konusunda da kimseye danışacak değilim.

KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak

@akkygsz arkadaşım ben ptt'ye atandım ancak iptal edildi.mecbur kaldığım için gümrüğe başvurdum.gümrük mülakatından 1 gün önce ptt olumlu sonuçlanınca mülakata gitmedim.herkes için aynı şey söylenir mi bilmiyorum ama kendi adıma keyfi başvuru yapmadım.çoğumuz sistem mağduruyuz.aynı anda 2 3 tane alım olunca böyle şeylerin olması kaçınılmaz.yine de hakkını helal et.

KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi

@beetle bben de 2017/2 mağduruyum.Geçen hafta çıkan khk ile mağduriyet giderildi.Sn.Bakan 10 gün içinde işe başlatılacaklarını söyledi.Bugün yarın çağırmalarını bekliyoruz.

KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi

@beetle 2017/2 alımındakilerin neticesi son çıkan khk ile belli oldu.Yakın zamanda işe başlatacaklar.Ancak 2017/3 ataması hala muallak.

KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi
    • RE: 2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı

Sn. Bakan az önce Tgrt'de konuktu.Programın sonunda 2017/2 atamasının akıbeti soruldu.Davada sona yaklaşıldığını ve 1750 kişinin işe başlayacağını müjdeledi.Bekleyen arkadaşlar için sevindirici haber.

KPSS B içinde yayımlandı
      M
      mahallesnafi