Beraber dersaneye gittiğim arkadaşımdan örnek vereyim.geçen sene 14 temmuzda kpss açıklandı,15 temmuzda darbe girişimi oldu.ancak arkadaşım hiçbir şeye aldırmadan kurum sınavlarına hazırlanmaya devam etti.günde 1 saat de olsa muhakkak ders çalıştı.ben ise mart gibi çalışmaya başladım.çok ara verince ders çalışmak zor oluyor ve konuları hatırlamakta biraz zorluk çekiyorsunuz.
GUY için kurum sınavında ben ucu ucuna mülakata kaldım, arkadaşım çok rahat geçti sınavı.bu sene kpssye girdik ikimiz de.ben geçen seneki puanımı alırsam şükredeceğim, arkadaşımın derece yapma ihtimali var.ben Guy olursam öpüp başıma koyacağım, arkadaşım şimdiden müfettişlik,sayıştay planları yapmaya başladı.
Diyeceğim o ki kesinlikle çok uzun ara vermeden ders çalışmak sizin için iyi olacaktır.bu sene belki de memur alımı açısından en kısır seneydi, ona rağmen ders çalışmayı bırakmayanlar için verimli oldu.bir sonraki kpss sürecini de göz önünde bulundurmak en mantıklısı çünkü kurum sınavlarında, mülakatlarda ne olacağı belli olmuyor ne yazık ki.
Umarım hakeden, emek veren herkes karşılığını alır.