Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
@Antimülakat hocam bütün bölümler diyorsunuz ama bundan önce açıklanan alımlarda iibf mezunu istiyorlar. Acaba bu alımda farklı bölümlerde yer alacak mı?
-
@zavallı-kimyager hocam ben onu raportör ve il ticaret memurluklari için yazmıştım. Mühendis ve kimyager alımı farklı oluyor, 2017/1 öyle oldu diye biliyorum. İibf ile birlikte olmuyor genelde, bunda kimyager alımı olmaz diye düşünüyorum.
-
evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi gümrük mülakatına 180 kişi katılmamış. Muhafaza memuru arkadaşım katılmayan sayısı 250 yi bulur diyor. Ben ve diğer 1 puanla kaçıran arkadaşlarım adına söylüyorum ki diğer tarafta Allah bunun hesabını sizden soracaktır.
-
@akkygsz arkadaşım ben ptt'ye atandım ancak iptal edildi.mecbur kaldığım için gümrüğe başvurdum.gümrük mülakatından 1 gün önce ptt olumlu sonuçlanınca mülakata gitmedim.herkes için aynı şey söylenir mi bilmiyorum ama kendi adıma keyfi başvuru yapmadım.çoğumuz sistem mağduruyuz.aynı anda 2 3 tane alım olunca böyle şeylerin olması kaçınılmaz.yine de hakkını helal et.
-
@antimülakat hangi pozisyonlar alım olur acaba
-
@jamiryoo muayene hariç diğer kadrolardan alım olacak diye düşünüyoruz hocam.
-
@antimülakat bu pozisyonlarını isimleri nedir onu bilmiyorum
-
@jamiryoo muhafaza memuru, merkez memur, taşra memuru vs.
https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-memur-maaslari-2017
-
gümrük denetmen yrd ilanı da gelir mi?
-
@jamiryoo hocam beklediğimiz ilanlardan bir tanesi 2018 kpss dönemi içerisinde.
-
@mahallesnafi burada herkes kendini düşündüğüne göre senin nereye atandığın beni bağlamıyor. Bu mesleği isteyen birinin yerini işgal ettin mi? Evet. Tartışmaya lüzum yok
-
@akkygsz konuyu tartışmaya çevirmek gibi bir derdim yok ancak üslubunuzu beğenmedim.incelik edip helallik istedim vermezseniz kendiniz bilirsiniz.ben sınavdan yeterli puanı alarak mülakata kalmaya hak kazanmışım.girip girmeme konusunda da kimseye danışacak değilim.
-
@mahallesnafi tamam kardeş ben de hakkımı helal etmek zorunda değilim. Tartışmıyorum.
-
@antimülakat hocam merhabalar. Benim fikir almak istediğim konu farklı. Askerlik bittikten sonra işe başlayabilmemiz için kuruma askerliğin bittiğine dair dilekçe vermek için bize verilen süre ne kadar? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hayırlı günler(. Gümrük bakanlığı sınavını kazanıp artvin hopaya atanmıştım. Askerliğimi yapmam gerekiyordu yapıp geldim. )
-
@burak2517 hocam askerlik bitiminden sonra en geç 30 içerisinde işe başlaman gerekiyor. Yine de kurum personel dairesine bu durumu muhakkak sor, kurumun ihtiyacı vs. var ise bir an önce gel diyebilirler. Sarp Sınır Kapısında mı çalışıyorsun, Şamil kardeşime selam söyle.
-
@antimülakat büyük ihitmal sarpa verecekler hocam. Ama şöylede bir durum var. ilk gidenleri sarpa vermişler. Ben askerlikten dolayı devrelerimle gidemedim. Bölgede de bırakabilirler beni. Şamil beyle tanışırsak selamlarınızı iletirim muhakkak.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
@jamiryoo muayene hariç diğer kadrolardan alım olacak diye düşünüyoruz hocam.
muayene kesin yok mu abi?
-
@sr konuşulan öyleymiş. Muayene açığı kalmadığı söylenmiş. Son sınavda da muayene kadrosu açılmadı.
-
@antimülakat inşallah yanlış konuşuyorlardır
-
2018 kpss sınavına kadar bir alım daha olur mu hocam @Antimülakat