Kendi içinizdeki karamsarliklari burdaki insanlara empoze etmeye çalışmakla elinize ne geçiyor. Madem gelmeyeceğini düşünüyorsunuz forumu takip etmeyin oturup kpss çalışın ama yok hala bir ümit diye bakiyorsaniz sizin gibi zor durumda olan insanlarında ümitlerini kırmayın.
guyan gelmiş
@guyan gelmiş
guyan gelmiş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Guy Alımı
-
RE: Seferberlik İlan Edilebilir 2018
@Antimülakat MADDE 213 – (1) Halk arasında endişe, korku ve panik yaratmak iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Blancpain arkadaş onu demek istemedi fetönün parmağı var bu ışte. Nitekim de kesinlikle eli değmistir. puanlari en az 2 3 puan etkileyeceğini düşünüyorum.
-
Arkadaşlık 2 yıldır bu tarz burda konuşmayın naralari atanlar sonra kendileri de bir zaman sonra bu sohbetlere ortak oluyor.Bir arkadaşımız guy duyum başlığı açtı duyum için orayi takip edin sorun çözülür.insanlar birbirleriyle birşeyler paylaşıyor fikir almak istiyor dert ortağı arıyor burda konuşuyorlar ayrıntısını okumayin ben bakiyorum sohber var okumuyorum duyum olunca zaten kendini belli ediyor rahatsiz oluyorsanız okumazsiniz çok basit.
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Forumda bir tek ben 11 de uyuyorum galiba hey maşAllah
-
RE: TKDK Sinav ilani
@Mimar sınav açacağım ama biraz süründüreyim hem bu sayede benim hakkimda konusursunuz medyatikligim artar der gibi bir ilan
-
@paretowilfredo 10 katı demenize şaşırdım biz mülakatın adaletsiz olduğundan bahsederken siz 10 kati olsun mülakata da 3 veya 5 katı kalsın taraftarisiniz ever ben de üzülüyorum sınava giremeyecek arkadaşlar için ama bunun çözümü bu değil keşke 1 katı çağrısa sınava hatta sınav yapmasa.
-
@1umut evet arkadaşım hepsi adaletsiz 1 katı aday olmalı ve yedekleri olmalı ben giremeyeyim sınava hic problem değil en azından derim ki oturup çalışıp sıralamaya girersem atanirim ama bu şekilde ne yapsan boş hic bir zaman atanacagin kesin olmayacak kendinizi kandirmak hoşunuza gidiyorsa buyrun devam edin
-
RE: KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
insan inanmadığı bir şey için mücadele edemez.Adam 160 soruda 130 netlik çalışmış yememiş içmemiş mücadele etmiş ama puanı alınca nerelere başvurabileceğini bilmiyor he gülüm he.
guyan gelmiş tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bazi arkadaşları tenzih ediyorum ama bu forumda yazanların büyük çoğunluğu kuru gürültü ne mail atar ne etkinliğe katılır sonra iibf şöyle iibf böyle. Bu forumu artık eskisi gibi takip etmiyorum çünkü burda güven veren 3-5 kişiyi geçmez. O yüzden açıklarlar he ne olur bakan 1000 demez 300unu alın der vmy gibi paket oluruz sorun kalkar ben pes ettim zaten mücadele eden de yok. Burda en çok yazanlar mücadele için en az çalışanlar buna emin olabilirsiniz.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
semi.okumus@gelirler.gov.tr
0312 302 16 06
Şuan gib başkan vekili kendisi ben mail attım uygun bir dille mail veya arayip ulaşılabilirse belki süreci hızlandırabilir. -
RE: 4/B sözleşmeli personel için 1 yılı doldurmadan eş durumu sebebiyle başka bir ile görevlendirme yapılabilir mi?
4/b isen görevlendirme yapilabilir başka bir ile ama bunun için adamın olması lazım. Genelde çevresi olanlar öyle yapıyor ilk yıl görevlendirme yıl bitiminde tayin yaptırıyor
-
RE: SIRALAMA BEKLEDİĞİM GİBİ GELMEDİ BÖLÜM TERCİHİME YARDIM LÜTFEN [EA]
@agor hocam bu yazdiklariniz çok eksik değil mi? Mesela diyaliz bölümünden de dgs ile hemsirelige geçiliyor diye biliyorum
-
Yazılarımın türkçeyi katletmesinin nedeni bilgisayarımdan foruma yazamıyorum kurum bilgisayari olduğu için engelli.
-
Hocam
- Sadece devlet üniversitesi
2.yüksekokul hemşirelik 2 yıllık mı? Eğer 2 yilliksa atama sayisi cok dusuk değil mi?
3.2 yıllıklar içinde kardeşim için önemli olan hemsirelige tamamlayabilmesi
4.şuan 1.siralda diyaliz 2.odyometri 3.eczane hizmetleri 4. Ağız ve diş sağlığı.
Bunların içinde ağız ve diş sağlığı en atama puanı düşük olan ama bunda dgs klavuzuna bakinca hemsirelige tamamlanmadığıni gördüm. Bu 4 bölüm hakkinda öneriniz veya başka bir öneriniz de olursa tavsiyeye açığım.
- Sadece devlet üniversitesi
-
@Agor hocam kardeşim sağlık lisesi mezunu puani
Tyt ek puanli 355,72
Y-say 246,74 siralama 305615Herhangi bir 4 yıllık hemşirelik gelir mi?
Eğer gelmez ise 2 yıllık hangi bölümü önerirsiniz?