Finansbank Sales Trainee
-
Arkadaşlar merhaba, 29 Nisan'da yapılan online sınava giren ve geri dönüş alan oldu mu?
-
@asimplelifee mülakat mı?
-
@burcuburcu sınav sonucu ve diğer aşamalar ilanda bugün açıklanacağı yazılı
-
@burcuburcu siz girdiniz mi sınava?
-
@asimplelifee yok hocam ama banka sınavları ilana tam olarak uymuyor. Açıklanmayabilir geri dönüş olmadı diye olumsuz düşünmeyin hemen.
-
@burcuburcu anladım, haklısınız tabii. Teşekkür ederim
-
arkadaşlar bahsettiğiniz katılım bankası olan mı?
ben de Türkiye finans st ye girdim,sınavı geçtim.video mülakat kişilik envanteri falan yapıldı.
ama belli olmadı daha sonuç. -
@marjinalfaydali hocam daha önce söylendi sanırım, bankalar personel alımı ilanında koydukları sürelere uymayabilir. O yüzden sabır etmeniz gereken süre artabilir.
-
@kartel06 hocam surec cok hizli ilerliyordu.online sinavi dedikleri tarihten 1 gun sonra acikladilar.video mulakatta gonderdikleri maile gore dun aciklanacakti,aciklanmadi.haftasonu girdi araya.
Ama dediginiz gibi surec uzayabilir sabretmek lazim.halkbankasi surecini aylarca beklemis ve sonucta mulakattan elenmis biri olarak alistim artik beklemeye... -
@marjinalfaydali önümüzdeki yıllarda işe girmeye hak kazananları biz ihtiyacımız oldukça çağıracağız süreçleri başlayacak.
-
Video mülakat sonrası geri dönüş alan oldu mu?
-
@deschain turkiye finansi mi diyorsunuz hocam? Bu baslik finans diye acilmis ama qnb finans mi turkiye finans mi anlamadim.ben turkiye finans video mulakatindan sonra gecen hafta mulakat daveti aldim.31 mayista istanbulda mulakatim olacak.
-
@marjinalfaydali Türkiye Finansa ait sanırım bu başlık hocam. Bende mülakat daveti aldım, hayırlısı olsun bakalım.
-
Akadaşlar ben ilan daveti aldım, online sınava da girdim. Sınavım güzel geçti süre sorunu yaşamadım ama olumsuz geri dönüş aldım. Ve evet Tr Finans, başarılar sınava girecek olanlara
-
@deschain hocam sizin de mi mülakatınız İstanbulda?
facede ikameti Eskişehir olan bir arkadaşın mülakatı Ankaradaymış.
Ankarada yaşayanın ise İstanbulda.neye göre belirlediler mülakat yerini anlamadım..
Ankarada olsa benim için çok iyi olurdu.En son halkbank mülakatında gitmiştim zor olmuştu.
şimdi Ümraniyedeki genel müdürlükteymiş.inşallah kolay bulurum -
@asimplelife benim de genel yetenek kısmı iyiydi ama ingilizceyi çok bilinçli yapmadım.umudum da yoktu.sürpriz oldu.Allah güzel kapılar açsın hepimize.mülakattan elendikten sonra hangi aşamada elendiğinin bi anlamı kalmıyor: ((
-
@marjinalfaydali Benimde İstanbulda hocam. Sanırım tek mülakat olacak, İK mülakatı sadece. Ondan sonra teklif aşaması olur. Görev tanımını biliyor musun?
-
-
@marjinalfaydali benim genel olarak iyi geçmişti en çok üzüldüğüm şey oydu..
Soruları hatırlamasak bile forumlarda konuşdukça çıkmıştı, bazen 'olmuyor' benim de öyle oldu.. Haklisiniz aşama önemli değil sonuca ulaşamadıkça neresi olursa olsun bir mânâ taşımıyor -
Aynı pozisyon için başka bir bankadan davet aldım aynı gün (başarısız maili üzerine) o hâlâ sonuçlanmadı..
Umarım bir taraftan kapanan kapı diğer taraftan açılır..
Size de başarılar diliyorum