Üniversitelerin Bölünmesi
-
@vamos Hocam ironi yapıyorsunuz diye düşünüyorum öyle değilse durum vahim.
-
@vamos bunları düşünüyor olamazsınız !
-
Hocam arkadaş ironi yapmış hemen üstüne gitmeyin
-
Bu arada dün biraz bakındım da üniversitelerin bölünmesini kalabalık olması sebebiyle halk talep etti diye açıklama yapmış Erdoğan. İlginç geliyor insanın kulağına, yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi tabi ki yurtdışındaki köklü üniversitelerin bu denli fazla öğrencisi yoktur ama üniversite kalabalık diye bölmek hele de böyle bir talebi halkın oluşturması ilginç geliyor. Düşürürsün kontenjanları 3 5 yıl içinde nüfus azalır, şimdi bölündü bu okullar ardından bir nedenle yine kontenjan arttırırlar yine 70 80 bini bulur hepsinin nüfusu, aradaki 20 bin için bölmek gerçekten ilginç bir durum.
-
@bombiksmori, içinde söyledi: Üniversitelerin Bölünmesi
@vamos "üniversite mezunlarının işleri garanti" kısmını biraz açar mısınız? Bi de aramıza hangi ülkeden katılıyorsunuz acaba? Yazdıklarınıza - senelerdir işsiz olmanın ruh haliyle - o kadar gerildim ki ancak bu kadar yumuşak yazabildim hakkınızı helal edin.
Yazdıklarınızda sorun yok sayın bombiksmori. Yabancı ülkeler (özellikle Almanya) tarafından kıskanılan bir ülkeden katılıyorum aranıza. Asgari ücretle çalışacak üniversite mezunu işçi arayan çook işletme var.
-
Burada tek bir amaç var. Bizim zamanımızda kuruldu? O kadar içi boş ve gereksiz bir söylem ki. Hele hele akademik bir yer için konuşulacak son şey. Halk Eğitim merkezi mi bu? Yol mu? Tünel mi? Allah aşkına mantığın aksine yapılan bu hamlenin geri dönüşü de yok. Yapanın yanına da kar kalacak bir hamle de değil.
-
Konya bölündü ne oldu? Şimdi Konyada Selçuktaki öğrenci sayısı yine aynı kaldı, oysa Necmettinde de nüfus bir hayli arttı. Sonuç olarak Konya'da öğrenci sayısı eskisinden çok daha fazla oldu.